05.07.2016

Täydenkuun tansseilla joka päivää off-ohjelmaa

Täydenkuun tanssit -festivaalin off-ohjelma rakentuu tänä vuonna yhteistyössä Pyhäjärven Naisvoimistelijoiden, Taideosuuskunta Tanssiaitat ja Tanssiopisto Uusikuun kanssa. Ohjelmaa on sekä Pyhäsalmen Suurlavalla että Makasiinintorilla.

Pyhäsalmen Suurlavalla nähdään lauantaina 23. heinäkuuta kello 15 Pyhäjärven Naisvoimistelijoiden Lumo-näytös, joka kokoaa yhteen eri-ikäisiä voimistelun ja tanssin harrastajia. Näytös koostuu useasta osiosta, joihin on ammennettu inspiraatiota suomalaisesta sielunmaisemasta, luonnosta sekä entisaikojen uskomuksista. Tilaisuuteen on pieni pääsymaksu. Kahvila aukeaa puoli tuntia ennen näytöstä.

Makasiinintorilla on maanantaista keskiviikkoon lasten ja nuorten esityksiä.  Mukana on myös oppilaiden omia sooloja.

Maanantaina kello 16.15 lavan saavat haltuunsa Täydenkuun tanssien aikaan Taideosuuskunta Tanssiaittojen järjestämälle Melkein mestari -kurssille osallistuvat lapset ja nuoret. Heiltä nähdään demonäytös ja lyhyitä omia esitysnumeroita.  Myös tiistaina kello 17 on kurssilaisten demotuokio Makasiinintorilla. Keskiviikkona kello 17 alkaen nähdään demonäytöksen lisäksi myös mininäytös.

Melkein mestari -kurssille on ilmoittautunut lähes 30 lasta ja nuorta Tampereelta, Seinäjoelta, Kuopiosta, Haapavedeltä, Porista, Ylivieskan seudulta, Kuhmosta ja Pyhäjärveltä. Opettajina ovat Teemu Tuohimaa, Unna Kitti ja Soili Huhtakallio.

Täydenkuun tanssit järjestetään 24.-27.7.2016.

www.fullmoondance.fi