29.11.2010

System of a Down Provinssirockin pääesiintyjäksi

Vihdoinkin se on täällä! Ensimmäistä kertaa Suomeen saapuva yhtye, System of a Down, saapuu ensi kesänä Provinssirockin pääesiintyjäksi. Sunnuntai-iltana 19.6.2011 Törnävänsaari raikaa, kun bändin kiertue huipentuu ja SOAD heittää Euroopan kiertueen päätöskeikkansa Provinssirockissa. System of a Down piti vuosia Provinssin halutuimpien ulkomaisten esiintyjien listan kärkeä yhdessä Foo Fightersin kanssa. Foo Fighters esiintyi loppuunmyydyssä Provinssirockissa v. 2008.

Bändi tahtoo lähettää seuraavanlaisia terveisiä: ”Olemme innoissamme saadessamme kertoa, että System soittaa muutaman keikan yhdessä ensi vuonna. Me tahdomme myös kiittää uskollisuudestanne ja osoittamastanne tuesta, ei vain SOADille, vaan myös kullekin soolouraa tehneelle bändin jäsenelle. Meillä ei ole mitään suurempia tulevaisuuden suunnitelmia, vaan soitamme nämä keikat ihan vain siksi, että tahdomme soittaa jälleen yhdessä ja tahdomme soittaa teille mahtavat fanimme. Odotamme kovasti jo näkevämme teidät!”

LA:sta kotoisin oleva System of a Down julkaisi v. 2005 viimeisimmän albuminsa kahdessa osassa, Mezmerize (2005) ja Hypnotize. Neljä Grammy-ehdokkuutta ja yhden Grammy-palkinnon kahmaissut yhtye ilmoitti vuonna 2006 jäävänsä
määrittelemättömän pituiselle tauolle. System of a Down on julkaissut viisi studioalbumia, ja yhtyeen albumeita on myyty maailmanlaajuisesti yhteensä yli 20 miljoonaa kappaletta, joista yhtyeen läpimurtoalbumia, Toxicitya, on myyty
yli 12 miljoonaa kappaletta.

Lipunmyynti
Provinssirockin lipunmyynti alkaa keskiviikkona 1.12. klo 9.00. Aluksi myyntiin tulee rajoitettu erä kolmen päivän lippuja sekä sunnuntain päivälippuja, jotka ovat myynnissä vuoden loppuun saakka tai niin kauan kuin erää riittää.
Lippujen hinnat: 107 euroa / 3 päivää, 67 euroa / sunnuntai. Lipunmyyntipaikat: Provinssin nettikauppa, Selmun
toimisto (Rytmikorjaamo/Vaasantie 11, Seinäjoki), Lippupalvelu ja Tiketti.

PROVINSSIROCK – IHMISTEN JUHLAA JO VUODESTA 1979
17.-19.6.2011

Joulukalenteri
1.12. lähtien voit jälleen odottaa ja jännittää

http://www.provinssirock.fi