08.12.2022

Supertähti Robbie Williams esiintyy kesällä Pori Jazzissa

Showmies Robbie Williams esiintyy ensi heinäkuussa Pori Jazzissa. Brittiläinen supertähti juhlii 25-vuotista soolouraansa XXV-kiertueella, joka saapuu Porin Kirjurinluodon konserttipuistoon festivaalin päätöspäivänä, lauantaina 15. heinäkuuta. Robbie Williamsin laaja kiertue ja uusi XXV-albumi esittelevät tunnetun artistin pitkää soolouraa.

Robbie Williams on myynyt uransa aikana yli 85 miljoonaa albumia. Hänen tunnetuimpia kappaleitaan ovat muuan muassa ”Feel”, ”Angels” ja ”Let Me Entertain You”. Laulajan uusi albumi sisältää Robbie Williamsin suurimmat hitit uudelleen sovitettuna ja kuuluisan hollantilaisen Metropole Orkestin kanssa äänitettyinä. XXV-albumi nousi heti julkaisunsa jälkeen listaykköseksi Britannian albumilistalla. Tällä saavutuksella Williams nousi Iso-Britannian albumilistan eniten ykkössijoja saaneeksi sooloartistiksi. Robbie Williamsin neljätoista ykkössijaa ylittää vain The Beatles, joka on kerännyt viisitoista ykkössijaa.

Robbie Williams on monipuolinen laulaja, joka viihtyy hyvin sekä poprockin että myös amerikkalaisen yökerhoviihteen ja big band-musiikin parissa.
– Olemme tietysti iloisia ja tyytyväisiä, että saamme esitellä Robbie Williamsin maailmanluokan musiikkishown Kirjurinluodossa. Konserttiliput ovat jo myynnissä Ticketmasterin kautta, sanoo PoriJazzin toiminnanjohtaja Kristian Vainio.

Pori Jazz 2023 -festivaalin liput ovat myynnissä edulliseen ennakkohintaan 31.12.2022 asti Ticketmasterin kanavissa kautta maan. Avoimet päiväliput maksavat toimituskuluineen alkaen 89 euroa ja päivätyt liput alkaen 82 euroa. Kahden päivän liput ennakkomyynnissä alkaen 145 euroa ja kolmen päivän liput alkaen 189 euroa. Uutena tuotteena saatavilla on 12–17 -vuotiaiden nuorisolippu, joka on aina 5 euroa aikuisten lippua edullisempi. Alle 12-vuotiaat pääsevät tuttuun tapaan konsertteihin maksutta huoltajan seurassa. Tavanomaista tasokkaamman festivaalielämyksen mahdollistavat Satakunnan Kansa Lounge ja Pori Jazz VIP -liput.

Pori Jazz järjestetään 7.–15.7.2023.

www.porijazz.fi

Festivaalin sivuille

Lisää aiheesta

15.02.2024

Pori Jazzin ensimmäiset artistikiinnitykset kesälle 2024 julki!

Pet Shop Boysin DREAMWORLD, The Greatest Hits Live ja laulaja Jason Derulo tähdittävät ensi kesän Pori Jazzia. Lokkilavan kansainvälisiä jazzvieraita ovat mm. pianisti Myra Melford ja kitaristi Kurt Rosenwinkel ja kotimaisia puolestaan mm. Verneri Pohjola:…