15.06.2011

Sinfonia Lahden ensi konserttivuoden kertaliput myyntiin 15.6.2011

Kausikorttien myynti jatkuu 12.9.2011 asti

Sinfonia Lahden konserttivuoden 2011-2012 konserttien kertalippujen myynti alkaa keskiviikkona 15.6.2011. Jo aiemmin ovat olleet myynnissä päiväkonsertit, elokuun kolme Jesus Christ Superstar -konserttia, Sibelius-festivaali syyskuussa ja Helsingin Musiikkitalon vierailukonsertti marraskuussa. Jesus Christ Superstar -konserteissa on jäljellä enää hajapaikkoja, muissa konserteissa on vielä tilaa enemmän.

Kausikorttien myynti on myös käynnissä ja jatkuu 12.9.2011 asti. Tarjolla on kaikkiaan viisi kausikorttisarjaa: kolme sinfoniasarjaa, viikonlopun klassiset ja viihdesarja.

Okko Kamun ensimmäinen konserttivuosi Sinfonia Lahden ylikapellimestarina tuo mukanaan mm. ?ostakovit?in sinfonioita, kotimaisia kantaesityksiä ja teosharvinaisuuksia. ”Tulevan konserttivuoden ohjelmisto on luonteeltaan aika perinteinen, se ottaa huomioon yleisön makutottumukset unohtamatta musiikin kulinaristejakaan”, Kamu kertoo ja jatkaa: ”Vierailijoiden joukossa on monia tulevaisuuden lupauksia, joiden vaaliminen kuuluu meille yhtenä tärkeimmistä tehtävistämme.” Konserttivuoden aikana kuullaan kantaesityksinä Jaakko Kuusiston viulukonsertto solistinaan Elina Vähälä, ja Sampsa Ertamon Juhla-alkusoitto.

Sinfonia Lahden kansainvälinen Sibelius-festivaali järjestetään 8.-11.9.2011.

http://www.sinfonialahti.fi