30.05.2024

Seurasaaren juhannusvalkeiden oheisohjelmaa juhannusviikolla

Helsinki City Folk

Pääkaupunkiseudun kansantanssijat ja pelimannit värikkäine kansallispukuineen tuovat juhannustervehdyksensä Espan lavalle juhannusviikon maanantaina 17.6.2024 kello 18-20. Luvassa iloista, taidokasta ja viihdyttävä kansantanssia ja pelimannisoittoa 10 ryhmän voimin. Esityksiin on haettu inspiraatiota ”Omasta päästä”, joka on kansanmusiikin ja kansantanssin tämän vuoden teema.

Mukana Seurasaaren Kansantanssijoiden ryhmät Lieke ja Välke, Tanhu-Visa, Pääkaupungin Karjalaisten Nuorten Roigu, Spelareiden tanssiryhmä ja pelimannit Vantaalta, Karjalan Nuorten Kuokkavieraat , Helsingin Kansantanssin Ystävien Rutistus, Espoon Kansantanssijat ja Pörriäiset Nurmijärveltä. Vapaa pääsy.

Lasten taikapolku

Seurasaaressa lähdetään Lasten taikapolulle Kettu Käreittären johdolla tiistaina 18.6. ja keskiviikkona 19.6. kello 14.00, lähtöpaikka sijaitsee Karunan kirkon lähellä. Ketun roolissa teatteri-ilmaisun ohjaaja Iiris Autio. Kierroksille ei tarvitse ilmoittautua etukäteen. Vapaa pääsy.

Seurasaaren juhannusvalkeat 21.6.2024 kello 17-01

Liput käsittelykuluineen 28 €, alle 12-vuotiaat maksutta, ticketmaster.fi

Ohjelmamuutokset ovat mahdollisia. juhannusvalkeat.fi

Festivaalin sivuille

Lisää aiheesta

14.06.2024

Seurasaaren juhannusvalkeat 21.6.2024 kello 17-01

Seurasaaressa juhlitaan keskikesää ja tehdään elävää kulttuuriperintöä näkyväksi! Vehreä kansanpuisto ja idyllinen museoalue luovat erinomaiset puitteet viettää juhannusta. Juhannusvalkeilla ihastuttavat värikkäät kansallispuvut, taitavat kansantanssijat ja pelimannit kokkojen roihutessa. (Metsäpalovaroituksen voimassaoloaikana kokkoja ei voida sytyttää). Tienvarrella…