30.05.2018

Seurasaaren juhannusvalkeat 22.6.2018 klo 16-01

Juhannusvalkeat on elävää, suomalaista kulttuuriperintöä ja nostalgiaa tihkuva kaupunkijuhla Helsingissä. Museomiljöössä järjestettävä juhla sisältää

ikiaikaisia ja tuoreita näkökulmia keskikesän viettoon. Jo vuodesta 1954! Tänä vuonna juhannusta juhlitaan Folk-järjestöjen teeman mukaisesti “Kaikilla mausteilla”.

Juhannusvalkeilla pääset kokkotulien äärelle, kärrysaunan terassille ja lavatanssin pyörteisiin. Maaseudun juhannusromantiikka on elävää kulttuuriperintöä Seurasaaressa, jossa tunnelma kohoaa tanssin ja laulun sekä musiikin ja leikin myötä juhannussalkojen ja -kokkojen äärellä.

Tule ja “huumaannu” sinäkin suomalaisesta kesäyön ihanuudesta! Lisätietoja ohjelmasta: www.seurasaarenjuhannusvalkeat.fi

Vältä jonot. Hanki liput etukäteen: www.lippu.fi Lipunmyynti Seurasaaren sillalla aattona, liput: 23 €, alle 12-v. maksutta aikuisen seurassa.

Juhannusaattona Seurasaaressa myös syödään yhdessä! Keskikesän pitopöydästä löydät ripauksen ikiaikaisia makuja ja tämän päivän ruokakulttuuria. Pitopöytä 17 €.

Pysäköintitilaa rajoitetusti. Bussi 24 tihennetyin vuoroin.

Lautta Kauppatorilta klo 15-23. Lauttamaksu (yhdensuuntainen) 12 €/6 €.