29.06.2017

Sata-Häme Soi: taiteilija Timo Sarpanevan lasitaidetta esillä Ikaalisissa

Ikaalisissa Juhlatalo Rahkolassa on kesällä 5.7. – 13.8. näyttely, jossa on esillä taiteilija Timo Sarpanevan uniikkeja töitä Sarpanevan perheen yksityiskokoelmista. Näyttelyssä on myös taitelija Vesa Varrelan, taiteiden maisteri Heikki Jylhä-Vuorion sekä rehtori Joni Liukkosen lasitaidetta.

Taideyhdistys Taika ry:n Suomi 100 vuotta kesänäyttelyt 5.7. – 13.8.2017 -sarjaan kuuluu lasitaidenäyttelyn lisäksi myös Tunnetta ja tuoksuja -näyttely Rahkolan Roosan pirtillä. Näyttelyssä on mukana floristi, kukkasidonnan suomenmestari Heli Haapatalon kukkasidontatöitä, joilla hän kilpailee kukkasidontataidon Pohjoismaiden mestaruudesta. Kilpailu on Helsingissä 12.8. Näyttelyssä myös ikoninurkkaus, jonne voi pysähtyä hiljentymään.

Juhlatalo Rahkola avaa ovet tänä kesänä myös Sata-Häme Soille. Nuoret taiturit Joose ja Tuukka Ojala sekä Lore Amenabar Larrañaga saavat kunnian vihkiä käyttöön uuden konserttipaikan Rahkola Soi! -konsertissa lauantaina 8.7. klo 18. Joosen tyylikkäät jazztulkinnat ovat yleisölle tuttuja Kultaisesta Harmonikasta sekä Harmonikkaristeilyltä. Espanjalainen virtuoosi Lore Amenabar Larrañaga puolestaan esittelee konsertissa kotiseutunsa Baskimaan kansanmusiikkia. Konsertin ohella yleisö voi myös nauttia taidenäyttelyistä.

Näyttelyt järjestää Ikaalisten Taideyhdistys Taika ry yhteistyössä Ikaalisten kaupungin kanssa. Näyttelyt ovat avoinna tiistaista lauantaihin klo 12-18, keskiviikkoisin klo 10-16 Juhlatalo Rahkolassa, Rahkolankuja 10.

Sata-Häme Soi järjestetään 4.-9.7.2017.

www.satahamesoi.fi