28.07.2016

Sastamala Gregoriana: Tupa täyttyy torstaina Pukstaavissa, perjantaina mestarikurssin loistoa

Sastamala Gregoriana jatkuu tänään lähes loppuunmyydyllä kahvikonsertilla suomalaisen kirjan museo Pukstaavissa. Suomessa viimeksi Helsingin Barokkiorkesterin vieraana kiertäneen La Morran perustajajäsen Corina Marti konsertoi 1300-luvun musiikin parissa clavisimbalumin ja nokkahuilujen kera, värittäen esitystään erilaisilla tarinoilla enkeleistä ja niiden merkityksestä keskiajan musiikissa. Konsertti on lähes loppuunmyyty. Lippuja jäljellä vain muutama.

Huomenna festivaali jatkuu mestarikurssin päätöskonsertilla, jonka ohjelmisto on valmistettu yhdessä 16 kurssilaisen ja heidän opettajiensa kanssa tämän viikon aikana. Konserttiin on lippuja saatavilla sekä ennakkoon Tiketistä että ovelta.

Festivaaliviikko huipentuu lauantaina Pyhän Marian kirkossa, kun La Morra esittää musiikkia 1300- ja 1400-luvun Ranskasta. La Morra koostuu tässä produktiossa laulaja Yukie Satosta (Japani) ja Doron Schleiferista (Sveitsi / Israel), luutisti Michal Gondkosta (Puola), huilisti Corina Martista (Sveitsi) sekä viulisti Anna Danilevskaiasta (Venäjä). Konserttiin on lippuja saatavilla sekä ennakkoon Tiketistä että ovelta.

www.sastamalagregoriana.fi