02.07.2019

Salon torilla sunnuntaina kaksi bändiä ja puistossa lasten muskari ja kepparirata

Lasten Laulukaupunki ry ja Salon Torikaffe järjestävät sunnuntaina 7.7. Salon torilla ohjelmaa kaiken ikäisille.

Ohjelmallisen sunnuntaitorin aloittaa klo 10-12 G., joka on aito salolainen kokoonpano. Soittajat tulevat vanhasta Salosta, Perniöstä ja Kiskosta. G.:ssä soittavat Janne Blomqvist (laulu ja kitara), Tapio Voutilainen (kitara ja taustalaulu), Sami Hietanen (kosketinsoittimet ja taustalaulu), Timo Rietz (rummut) sekä Mikko Kiviluoto (altto- ja tenorisaksofoni). Bändi kertoo, että heidän musiikillinen tyylilajinsa on rouhea Rock´n´Soul.

Klo 12-14 esiintyy Markus Blom yhtyeineen, joka on yleisön pyynnöstä Salon Torikaffea varten perustettu salolaismuusikoiden kokoonpano. He hakevat neljättä yleisöennätystään aurinkoisella Salon torilla. Musiikkikattaus on monipuolinen ja tyylilajeja on edustettuna laidasta laitaan. Tanssiminen on sallittua! Kokoonpanoon kuuluvat Markus Blom (laulu ja kitara), Esa Mäkynen (basso ja kitara), Konsta Mäenpää (kitara) sekä Valtteri Lehtinen (perkussiot).

Tykkipuistossa voi kirmata keppariradalla klo 11-13. Radan järjestää keppihevostalli Farona.

Tänä kesänä järjestetään muutamana sunnuntaina ohjelmallisten sunnuntaitorien yhteydessä lapsille muskari teemalla ”Puisto soi”. Tulevana sunnuntaina Tykkipuistossa klo 10 pitää musiikkipedagogi, musiikkileikkikoulunopettaja Anna Schukov kaikille avoimen muskarin. Mukaan voivat tulla kaiken ikäiset lapset, myös vauvat vanhempansa seurassa. Muskari on maksuton, eikä sinne ole ennakkoilmoittautumista.