23.08.2022

Salo – Lasten Laulukaupunki: Viimeinen Ohjelmallinen kesäsunnuntai Salon torilla 28. elokuuta

Lasten Laulukaupunki ry ja kahvio Salon Torikaffe yhdessä Salon kaupungin kanssa elävöittävät Salon toria kesäsunnuntaisin järjestämällä kahvioon elävää musiikkia ja muuta oheisohjelmaa. Ohjelmallisia sunnuntaitoreja toteutetaan Salossa nyt kahdeksatta kesää.

Sunnuntaina 28.8. klo 10-12 esiintyy Salon seudun harmonikkakerhon torikokoonpano johtajanaan Janne Kuusinen. Salon Seudun Harmonikkakerho on vuonna 1979 perustettu yhdistys. Yhdistyksessä toimii useita aktiivisesti esiintyviä kokoonpanoja ja viime vuosina on myös soitinten kirjo laajentunut ja mukana on mm. puhallin- ja jousisoittimia.

Klo 12-14 päättää kesän ohjelmalliset sunnuntait Duo Pekka Helin & Juha Rislakki. Heiltä kuullaan muhevaa irrottelua bassolla ja sähkökitaralla.

Pekka Helin tunnetaan basistina, laulajana ja televisiosarjojen musiikkituottajana. Pitkän ja monipuolisen musiikkiuransa aikana hän on soittanut useiden suomalaisartistien bändeissä ja toiminut myös Popmuusikoiden ja Rockmuusikoiden yhdistysten puheenjohtajana ja ollut opettajana Helsingin AMK Metropoliassa.

Juha Rislakki on kiertänyt estradeja lukuisissa eri kokoonpanoissa jo vuodesta 1963.

Festivaalin sivuille

Lisää aiheesta

14.03.2023

Salo – Lasten Laulukaupunki: Uusien lastenlaulujen sävellyskilpailun finalistit on valittu

Tänä vuonna kilpailuun lähetettiin 53 uutta laulua. Kilpailun esiraati on kuunnellut demot ja valinnut finalistit ja samalla siis myös Salossa Soi –sarjan CD:lle numero 28 tulevat laulut. Sävellyskilpailun finaaliin Kulttuuritalo Kivassa lauantaina 10.6.2023 valittiin seuraavat…