01.02.2022

Salo – Lasten Laulukaupunki: Uusien lastenlaulujen sävellyskilpailu

Salossa on tuotettu uutta lastenmusiikkia jo usean vuosikymmenen ajan. Salo – Lasten Laulukaupunki ry järjestää tänä vuonna Lastenlaulufestivaalit jo 32. kerran ja yhtenä tunnettuna osana tapahtumaa toteutetaan myös kaikille lauluntekijöille avoin uusien lastenlaulujen sävellyskilpailu. Kilpailun sadosta tuotetaan järjestyksessään 27. Salossa Soi -tallenne.

Sävellyskilpailu on käynnissä parhaillaan ja on avoin kaikille lauluntekijöille. Kilpailuun lähetettävän demon ei tarvitse olla studiossa tehty, pelkästään laulettu versiokin riittää. Kilpailuaikaa on 24.2.2022 saakka. Lisätietoja kilpailuun liittyen saa sähköpostitse osoitteesta info@lastenlaulukaupunki.fi.

Lastenlauluissa on erityisen tärkeää kunnioittaa lapsuutta ja lapsia. Lasten maailmasta löytyy loputtoman paljon laulujen aiheita, joista lapset itse voivat innostua laulamaan tai pysähtyä kuuntelemaan. Laulaminen tuo hyvää mieltä, rauhoittaa tai aktivoi, auttaa oppimaan ja antaa mahdollisuuden kokea voimakasta yhteisöllisyyttä – kaikki lapset tarvitsevat musiikkia.

Finaaliin valituista lauluista tehdään tallenne ”Salossa Soi 27”, jolle tulee lauluista myös karaoketaustat. Värikkäässä finaalikonsertissa, Salossa 11.6.2022, säestyksenä käytetään taustanauhaa. Lauluosuudet ovat finaalissa live-esityksiä ja lavashow myös visuaalisesti riemukasta katsottavaa. Finaalikonsertissa tuomaristo valitsee voittajat ja yleisö äänestää suosikkinsa. Säännöt löytyvät yhdistyksen nettisivuilta http://lastenlaulukaupunki.fi.

Voittaja saa 1400 €:n palkinnon ja toiselle sijalle yltänyt saa 700 €. Kolmas palkinto on 25 kappaletta tuoreita äänitallenteita.

Mikäli koronarajoitukset vielä vaikuttaisivat tapahtuman ajankohtaan, niin muutoksista ilmoitetaan Lasten Laulukaupungin somekanavissa.

Festivaalin sivuille