20.08.2019

Salo – Lasten Laulukaupunki: Torilla muskari, kaksi bändiä ja uusintana steppiä

Lasten Laulukaupunki ry ja Salon Torikaffe tuovat sunnuntaina 25.8. 2019 Salon torille kaksi bändiä ja lasten puistomuskarin. Viime sunnuntaina yleisöä ilahduttaneet steppaavat sisarukset Iida ja Niko Nyman nähdään vielä uudelleen.

 

Klo 10.00 – 12.00  kansanmusiikkiyhtye Mekkala esiintyy. Heillä on ohjelmistossaan sekä omia biisejä että kotimaista kansanmusiikkia ja folkia ja tarpeen vaatiessa he soittavat mitä tahansa mukavaa musiikkia. Kokoonpano on soitellut yhdessä kolmisen vuotta ja esiintynyt myös Kaustisilla. Mekkalan muodostavat Harri Poikulainen (koskettimet), Jaana Virtanen (viulu ja laulu), Arto Pasio (ainakin mandoliini, lusikat, kitara, tinapilli, banjo ja laulu), Kauko Mäntylä (kitara ja mandoliini), Marianne Mattila (laulu ja rytmimuna), Leena Vesalainen (cajun ja laulu) sekä Erik Suomela (kitara ja laulu).

 

Niko Nyman on 13 –vuotias ja on harrastanut steppaamista 5-vuotiaasta asti. Perhe asuu Ballston Lake nimisessä kaupungissa New Yorkin osavaltiossa. Viimeiset viisi vuotta hän on kilpaillut menestyksekkäästi steppaajana. Viime sunnuntaina Nikon taiturointia nähtiin jo Salon torilla ja tulevana sunnuntaina saadaan bändien tauoilla uusintaesitykset huikeista steppinumeroista alkaen klo 10.45. Esityksissä on mukana myös Nikon sisko Iida Nyman.

 

Klo 12.00 – 14.00 nähdään ja kuullaan Lahjattomat livenä! Yhtye on vanha salolainen pop-rock –yhtye, joka viettää tänä vuonna 30 –vuotisjuhliaan. Lahjattomat ovat Kai Tulonen (laulu, huuliharppu ja akustinen kitara), Tuomas Rislakki (kitara), Juha-Pekka Kirveslahti (basso ja laulu), Sami Sjöberg (rummut ja perkussiot), Kim Vuori (koskettimet ja akustinen kitara) sekä Aki Toivoniemi (puhaltimet, akustinen kitara ja haitari).

 

Tykkipuistossa jatkuu lasten oma puistomuskari klo 13. Musiikkipedagogi Yamk Anna Schukov toimii opettajana. Kaikenikäiset lapset voivat osallistua muskariin, myös vauvat vanhempansa kanssa. Etukäteisilmoittautumista ei ole ja muskari on maksuton.