18.08.2020

Salo – Lasten Laulukaupunki: The Green Hopen tilalla kuullaan sunnuntaitorilla nuoria salolaismuusikoita Tuulia ja Joonasta

Lasten Laulukaupunki ry ja kahvio Salon Torikaffe yhdessä Salon kaupungin kanssa elävöittävät Salon toria kesäsunnuntaisin järjestämällä kahvioon livemusiikkia ja muuta ohjelmaa.

The Green Hope joutui perumaan sunnuntain esiintymisen ja lyhyellä varoitusajalla on heidän tilalleen 23.8. klo 10 Salon torille tulossa Duo Tuuli & Joonas, kaksi nuorta, viisivuotiaasta saakka toisensa tuntenutta salolaista muusikkoa. Tuuli Jaarinen ja Joonas Linna esittävät suomen- ja englanninkielistä pop-&jazzmusiikkia niin viime vuosilta kuin myös vanhoilta hyviltä ajoilta. Moneen taipuvassa kokoonpanossa Tuuli laulaa ja soittaa viulua ja Joonas säestää kitaraa soittaen ja harmonioita laulaen.

Klo 12 Duo Anna & Hannu jatkavat edellisen sunnuntain malliin. Harmonikansoittaja Anna Schukov ja kitaristi/basisti Hannu Määttänen ovat keikkailleet pitkään yhdessä erilaisissa kokoonpanoissa ja Tanssiorkesteri Tähdenlento on yksi heitä tiukasti yhdistävä yhtye. Sunnuntaitorilla he esittävät kesäisen leppoisia iskelmiä. Luvassa on myös Annan sooloja ja perinteisiä yhteislauluja.

Koronatiedotteet ja niihin liittyvät ohjeistukset otetaan vakavasti ja Sunnuntaitorilla noudatetaan tarkasti Aluehallintoviraston ohjeita ja myös osallistujilta pyydetään tässä tarkkuutta ja huolellisuutta. Flunssaoireisena ei pidä osallistua yleisötilaisuuksiin. Pidetään yhdessä huolta turvaväleistä ja hygieniasta! Kahvion henkilökunta ja tapahtumajärjestäjät antavat paikan päällä yleisölle asiaan liittyviä ohjeita.

Tervetuloa Salon torille!

www.lastenlaulukaupunki.fi