19.07.2022

Salo – Lasten Laulukaupunki: Sunnuntaitorilla tanssimusiikkiyhtye, sirkustaiteilijoita ja folk-rock -yhtye

Lasten Laulukaupunki ry ja kahvio Salon Torikaffe yhdessä Salon kaupungin kanssa elävöittävät Salon toria kesäsunnuntaisin järjestämällä kahvioon elävää musiikkia ja muuta oheisohjelmaa.

Sunnuntaina 24.7. alkaen kello 10 esiintyy torilla lavatanssin ystäville erittäin tuttu tanssimusiikkiyhtye Tähdenlento. Yhtyeessä laulajana on Karoliina Erkintalo, harmonikkaa soittaa Anna Schukov, rumpuja Esko Mänty, bassoa Juhani Soiluva ja kitaraa Risto Nuuros.

Kello 11.45. Poikki Taideyhdistyksen Salo Circus Road Show tarjoaa torilla maistiaisia sirkusfestivaaleista, joka vietetään heinäkuun viimeisenä viikonloppuna. Torilla nähdään tanssiakrobaatti Simon Granit, joka yhdistää esityksissään sirkusakrobatiaa, käsilläseisontaa, breakdancea, trikkausta ja nykytanssia. Toisena sirkusesiintyjänä nähdään berliiniläinen muusikko Lasca Fox, joka kehitti ainutlaatuisen konseptinsa koronavuosien aikana saavuttaakseen yleisönsä ulkoilmatapahtumissa – ja saadakseen raitista ilmaa! Hänen sähköpolkupyörän kyydissä kulkeva minifestivaalinsa kulkee jopa 120 kolometriä päivän aikana ja tarjoaa yleisölle viihdyttävän kattauksen elektronista ja funkahtavaa biittiä. Lisäksi nähdään torilla ja Tykkipuistossa vielä TipTop Walkers: puujalkahahmo ja jongööri. Sirkusesiintyjiä nähdään kesän aikana myös monissa Salon seudun kylätapahtumissa. Kurkkaa ohjelma sivuilta: salocircus.com.

Kello 12.15 aloittaa oman osuutensa salolainen folk-rock -yhtye Wounded Silence. Kokoonpanoon kuuluvat Martti ”Mara” Halme, laulu ja kitara, Esko Lahdenmäki, kitara ja laulu sekä Antti Hallamaa, basso ja Markku Nummi, rummut. Soittajien juuret ovat syvällä 60- ja 70-luvun musiikissa ja ohjelmistossa on paljon bändin omia biisejä ja lisäksi musiikkia artisteilta kuten Grateful Dead, Bob Dylan, Jackson Browne, Lou Reed, Beatles ja Bruce Springsteen. Mara ja Esko ovat soittaneet yhdessä teini-ikäisistä lähtien eri bändeissä ja myös Markulla ja Antilla on ollut bändiprojekteja keskenään vuosien varrella.

Tervetuloa viihtymään Salon torille!

Festivaalin sivuille

Lisää aiheesta

14.03.2024

Salo – Lasten Laukukaupunki: Uusien lastenlaulujen sävellyskilpailun finalistit on valittu

Lasten laulukaupunki ry järjestää vuosittain uusien lastenlaulujen sävellyskilpailun. Kilpailu on toteutettu vuodesta 1991. Tänä vuonna kilpailuun lähetettiin 61 uutta laulua. Kilpailun esiraati on kuunnellut demot ja valinnut sävellyskilpailun finaaliin seuraavat uudet lastenlaulut: Aavikkokettu: Mikko Olkinuora…

19.01.2024

Salo – Lasten Laulukaupunki: Uusien lastenlaulujen sävellyskilpailu on käynnissä

Salossa on tuotettu uutta lastenmusiikkia jo usean vuosikymmenen ajan. Salo – Lasten Laulukaupunki ry järjestää tänä vuonna Lastenlaulufestivaalit jo 34. kerran ja yhtenä tunnettuna osana tapahtumaa toteutetaan myös avoin uusien lastenlaulujen sävellyskilpailu. Kilpailun sadosta tuotetaan…