25.08.2020

Salo – Lasten Laulukaupunki: Sunnuntaitorilla ohjelmaa kaiken ikäisille

Lasten Laulukaupunki ry ja kahvio Salon Torikaffe sekä Salon kaupunki järjestävät yhdessä tänä kesänä vielä yhden Ohjelmallisen kesäsunnuntain Salon torilla.

Sunnuntaina 30.8. klo 10.00 – 12.00 esiintyy nuori harmonikkataiteilija Samu-Markus Pyykkö, joka on kesän aikana todennäköisesti viettänyt paljon enemmän aikaa metsurina kuin muusikkona. Samu-Markus on osallistunut teatteriproduktioihin ja kiertänyt harmonikkansa kanssa soolokeikoilla. Hänellä on erittäin laaja ohjelmisto – jokaiselle löytyy jotakin.

Klo 12-13 esiintyy lauluyhtye SwingingMamas. Heitä säestää harmonikallaan Janne Kuusinen ja mukana menossa nähdään myös tanssipari Sanna Takatalo-Heinonen ja Turo Rantanen. Lauluyhtye SwingingMamas on hyväntuulinen kokoonpano, jonka muodostavat musiikkipedagogi Malla Pelo, näyttelijä-laulaja Saija Kotirinta ja musiikin opettaja Maiju Valjus. Kolmiäänisen laulamisen lisäksi näiden musiikin ammattilaisten käsissä soivat taidokkaasti myös huilu, piano ja viulu. Heidän ohjelmistonsa koostuu 60 –luvun iskelmistä ja kevyestä jazzista.

Klo 11-13 shakkimestari, kansanedustaja Arto Satonen pelaa halukkaita vastaan simultaaniturnauksen Salon torilla. Tulkaa kaikki joukolla mukaan. Simultaaniturnauksen jälkeen on mahdollisuus osallistua pikapeliturnaukseen, saada opastusta ja pelata haasteotteluita Salon
Shakkikerhon pelaajia vastaan.

Klo 13-15 on ohjelmaa lapsille vielä torin esiintymislavalla. Klo 13-13.30 kuullaan lasten ja Salkkunoiden esityksiä. Klo 13.30-14 esiintyvät viulisti Taika Hakkarainen, sellisti Ilarius Hakkarainen ja harmonikansoittaja Anna Schukov. Klo 14 esiintyy Lasten Laulufestivaalien vuoden 2020 päätöskonsertissa lastenmusiikkiyhtye Orffit.

Koronatiedotteet ja niihin liittyvät ohjeistukset otetaan vakavasti ja Sunnuntaitorilla noudatetaan tarkasti Aluehallintoviraston ohjeita ja myös osallistujilta pyydetään tässä tarkkuutta ja huolellisuutta. Flunssaoireisena ei pidä osallistua yleisötilaisuuksiin. Pidetään yhdessä huolta turvaväleistä ja hygieniasta! Kahvion henkilökunta ja tapahtumajärjestäjät antavat paikan päällä yleisölle asiaan liittyviä ohjeita.

Tervetuloa Salon torille ja lastenlaulufestareille!