23.06.2020

Salo – Lasten Laulukaupunki: Sunnuntaitorilla Ajokoirat ja Tristan Lumme

Lasten Laulukaupunki ry yhteistyössä kahvio Salon Torikaffen kanssa järjestää ohjelmaa sunnuntaisin Salon torille jo kuudetta kesää. Tänä kesänä panostetaan kaikissa tapahtumissa turvallisuuteen ja myös torilla ja kahviossa noudatetaan vastuullisesti koronaviruksen leviämisen ehkäisemiseksi annettuja ohjeita.

Sunnuntaina 28.6. klo 10.00 – 12.00 saadaan Salon torilla kuunnella Ajokoirat –yhtyeen esittäminä menevää 70-80 –luvun iskelmä- ja tanssimusiikkia suomeksi laulettuna. Yhtye on kiertänyt keikoilla jo liki kaksi vuosikymmentä, vaikka se alun perin koottiin työpaikan juhliin vain yhden kappaleen esittämistä varten. Kokoonpanossa soittaa Hannu Määttänen bassoa ja Esko Mänty rumpuja. Lauluosuuksista vastaavat kitaristit Jaakko Mikkola ja Jari Määttänen.

Klo 12-14 esiintyy kosketinsoittaja Tristan Leopold Lumme. Hän on jo vanha tuttu sunnuntaitoreilta. Tristan on esiintynyt Salon torilla sekä yksin että bändinsä kanssa ja myös duona. Soittimena on torilla aiempina kesinä nähty jopa komea flyygeli. Mahtava lavashow syntyy aina, kun Tristan päästetään vauhtiin!