27.06.2022

Salo – Lasten Laulukaupunki: Sunnuntaina torilla yhtye Tahtiset ja Henna-Riikka Rajaniemi & Markku Peimola

Lasten Laulukaupunki ry ja kahvio Salon Torikaffe yhdessä Salon kaupungin kanssa elävöittävät Salon toria kesäsunnuntaisin järjestämällä kahvioon elävää musiikkia ja muuta oheisohjelmaa.

Sunnuntaina 3.7. kello 10 alkaen viihdyttää toriyleisöä yhtye Tahtiset, jossa soittaa kolme harrastajamuusikkoa Salosta. Ismo Kakko toimii solistina ja soittaa akustista kitaraa. Raimo Niemelä soittaa kosketinsoittimia ja laulaa. Jyrki Sjöholm soittaa akustista kitaraa ja sähkökitaraa. Yhtyeenä he soittavat suomalaista iskelmä- ja popmusiikkia sekä ikivihreitä tangoja ja valsseja. He keikkailevat aktiivisesti ja esiintyvät myös perhejuhlissa ja monissa kesäjuhlissa.

Kello 12-14 kuullaan torilla upeaa Rajaniemi & Peimola duoa. Henna-Riikka Rajaniemi on opiskellut useita vuosia klassista laulua ja laulanut sekä kuoroissa että solistina. Hän on ollut mukana oopperaproduktioissa ja musikaaleissa ja esiintynyt myös metallibändin solistina. Tulevana syksynä hänet tullaan näkemään Lohjan teatterin The Sound of Music -musikaalin pääosassa.

Markku Peimola on toiminut muusikkona monien artistilegendojen orkestereissa. Markun instrumentteina ovat piano, kitara ja laulu. Duo Rajaniemi & Peimolan ohjelmisto koostuu monipuolisesti klassisesta musiikista sekä viihde- ja iskelmämusiikista.

Festivaalin sivuille

Lisää aiheesta

12.06.2023

Salo – Lasten Laulukaupunki: ”Kastemato” on vuoden 2023 uusi lastenlaulu

Salo – Lasten Laulukaupunki ry on järjestänyt uusien lastenlaulujen sävellyskilpailun vuosittain jo yli 30 vuoden ajan. Vuodesta 1996 alkaen kilpailun finalisteista on julkaistu äänitallenne ja tähän ”Salossa Soi” – sarjaan tuli tällä viikolla uusimpana tallenne…