30.06.2020

Salo – Lasten Laulukaupunki: Sunnuntaina torilla Mikko Kuivala ja SanKarit sekä duo HennaRiikka Rajaniemi & Markku Peimola

Lasten Laulukaupunki ry yhteistyössä kahvio Salon Torikaffen kanssa järjestää ohjelmaa sunnuntaisin Salon torille jo kuudetta kesää. Tänä kesänä panostetaan kaikissa tapahtumissa turvallisuuteen ja myös torilla ja kahviossa noudatetaan edelleen vastuullisesti koronaviruksen leviämisen ehkäisemiseksi annettuja ohjeita.

Sunnuntaina 5.7. klo 10.00 – 12.00 esiintyy Salon torilla Mikko Kuivala, joka on tuttu monista aiemmista Salon torilla pidetyistä sunnuntaikonserteista. Hänen ohjelmistossaan on vahvimmin edustettuna J. Karjalaisen tuotanto ja kappaleet sujuvat laulavalta bassonsoittajalta leppoisan jutustelun kera. Mukana ovat myös SanKarit eli rumpali Kari Isoniemi ja kitaristi-laulaja Kari Saarinen. Tämän
kokoonpanon mukana kaikki voivat olla vähintäänkin yhden kappaleen kertosäkeen aikana sankareita.

Klo 12-14 on esiintymisvuorossa duo Henna-Riikka Rajaniemi ja Markku Peimola.

Henna-Riikka on opiskellut useita vuosia klassista laulua ja laulanut sekä kuoroissa että solistina – metallibändissäkin. Hän on ollut mukana myös oopperaproduktioissa ja musikaaleissa. Henna-Riikka piipahti sunnuntaitorilla jo viime kesänä ja silloin kuultiin hänen loisteliaina tulkintoinaan Nightwishin kappaleita. Duettoparina ja säestäjänä oli tuolloin Tristan Lumme.

Markku Peimola on toiminut taustamuusikkona monien artistien orkestereissa. Näistä mainittakoon Lea Laven, Eija Merilä, Kari Tapio, Danny, Kirka Anneli Saaristo ja Eino Grön. Markun instrumentteina ovat piano, kitara ja laulu. Markku on opiskellut Salon ja Kuopion musiikkiopistoissa ja myöhemmin jatkanut mm. Heikki Sarmannon, Vladimir Shafranoffin ja Maija Hapuojan opeissa.

Henna-Riikka ja Markku ovat tehneet yhteistyötä muutaman vuoden Rajaniemi & Peimola duo -nimellä. He esittävät musiikkia monipuolisesti tilaisuudesta riippuen klassisesta ja taidemusiikista viihteelliseen iskelmään ja vanhaan tanssimusiikkiin.