28.07.2020

Salo – Lasten Laulukaupunki: Sunnuntaina torilla Helisa Band, sirkustemppuja ja Wounded Silence

Lasten Laulukaupunki ry ja kahvio Salon Torikaffe yhdessä Salon kaupungin kanssa elävöittävät Salon toria kesäsunnuntaisin järjestämällä kahvioon neljä tuntia livemusiikkia.

2.8.2020 klo 10-12 laulaja-lauluntekijä Helisa Hallamaa esittää yksin ja bändin kanssa covereita suomeksi ja englanniksi Gorillazista Eppu Normaaliin. Keikalla kuullaan myös Helisan oma biisi Karuselli. Bändin kokoonpanoon kuuluvat Helisan lisäksi Henteri Hallamaa (laulu ja kitara), Antti Hallamaa (basso), Jyrki Koljonen (kosketinsoittimet) ja Karri Kerkelä (rummut). Yhtye on tullut yleisölle tutuksi Lossirannan estradilta.

Puoliltapäivin saadaan sirkusmaistiaiset. Salo Circus Festival täyttää torin 7.-9.8. ja CIRCUS DUO NERG & NIVALA eli Antti Nerg ja Markus Nivala tuovat sunnuntaitorille pienen esityksen. Tämä pitkän linjan sirkusparivaljakko vastaa Salo Circus Festivalin avajaisten tulishowsta ja heidät nähdään myös Kulttuuritalo Kivan varieteeillassa.

Klo 12-14 on vuorossa Wounded Silence. Parivaljakko Martti ”Mara” Halme ja Esko ”Echo” Lahdenmäki ovat tehneet musiikkia yhdessä 70-luvulta lähtien eri nimisissä bändeissä. Torilla sunnuntaina esiintyvään Wounded Silence –kokoonpanoon kuuluvat myös rumpali Markku Nummi ja basisti Antti Hallamaa. Bändin musiikki on folk-rockia bluesmausteilla. Mara ja Echo kertovat soittaneensa aina musiikkia, josta he itse pitävät ja heidän omia suosikkejaan ovat mm. Bob Dylan, Jackson Browne, Lou Reed ja Grateful Dead. Ohjelmistossa heillä on myös omaa musiikkia. Koronakevään kokoontumisrajoitusten aikana Wounded Silence on ilahduttanut ihmisiä järjestämällä livekonsertteja netissä. Konsertit ovat saaneet erittäin myönteisen vastaanoton sosiaalisen median käyttäjiltä.

Korona-aika jatkuu maassamme edelleen. Aluehallintoviraston antamia ohjeita noudatetaan ja sunnuntaitorillakin huolehditaan turvaväleistä ja hygieniasta. Kahvion henkilökunta ja tapahtumajärjestäjät antavat paikan päällä yleisölle asiaan liittyviä ohjeita.

www.lastenlaulukaupunki.fi