09.08.2022

Salo – Lasten Laulukaupunki: Sunnuntaina Salon torilla yhteislaulua, shakkia ja jazzia

Lasten Laulukaupunki ry ja kahvio Salon Torikaffe yhdessä Salon kaupungin kanssa elävöittävät Salon toria kesäsunnuntaisin järjestämällä kahvioon elävää musiikkia ja muuta oheisohjelmaa. Ohjelmallisia sunnuntaitoreja toteutetaan Salossa nyt kahdeksatta kesää.

Sunnuntaina 14.8. klo 10-12 tuovat musiikillista iloa sunnuntaiaamupäivään harmonikansoittaja Anna Schukov ja kitaristi Hannu Määttänen, jotka viihdyttävät ja laulattavat toriyleisöä.

Klo 11-13 shakkimestari, kansanedustaja Arto Satonen pelaa halukkaita vastaan simultaaniturnauksen Salon torilla. Simultaaniturnauksen jälkeen on mahdollisuus osallistua pikapeliturnaukseen, saada opastusta ja pelata haasteotteluita Salon Shakkikerhon pelaajia vastaan.

Klo 12-14 esiintyvät SaloJazzin edustajat Kati Narvanmaa, laulu ja Konsta Mäenpää, kitara. Kati Narvanmaa on monipuolinen laulajatar, joka viihtyy erinomaisesti erilaisten tyylilajien parissa. ”Rakastan kappaleita, joiden teksti ja tarina koskettaa”, kuvailee Kati ohjelmistoaan. Konsta Mäenpään säestyksellä Kati tulkitsee kesäisellä torilla viihdyttävän kimaran jazz-, soul- ja popmusiikin vanhoja ja tulevia klassikkoja.

Festivaalin sivuille

Lisää aiheesta

14.03.2023

Salo – Lasten Laulukaupunki: Uusien lastenlaulujen sävellyskilpailun finalistit on valittu

Tänä vuonna kilpailuun lähetettiin 53 uutta laulua. Kilpailun esiraati on kuunnellut demot ja valinnut finalistit ja samalla siis myös Salossa Soi –sarjan CD:lle numero 28 tulevat laulut. Sävellyskilpailun finaaliin Kulttuuritalo Kivassa lauantaina 10.6.2023 valittiin seuraavat…