06.08.2019

Salo – Lasten Laulukaupunki: Sunnuntaina 11.8. Salon torilla jazzduo ja ukuleletrio

Kesä jatkuu ja Salon maineikkaalla torilla jatkuvat myös ohjelmalliset sunnuntait, joita toteuttavat Lasten Laulukaupunki ry ja Salon Torikaffe. Tulevana sunnuntaina 11.8. on taas luvassa neljä tuntia elävää musiikkia ja lapsille oma puistomuskari.

Klo 10.00 – 12.00 esiintyy SaloJazz Duo. Aamuvuoron esiintyjinä kuullaan laulaja Johanna Rauman ja kitaristi Konsta Mäenpään tulkintoja tutuista jazzahtavista sävelmistä vuosikymmenten varrelta.

Molemmat muusikot ovat opiskelleet musiikkia Turun konservatoriossa, ja sitemmin jatkaneet musiikinopiskeluaan Helsingissä. Johanna Rauma tunnetaan mm. SaloJazz Festivalilla esiintyneestä Joana & Bossakopla -yhtyeestä. Konsta Mäenpää tunnetaan aktiivisena keikkamuusikkona Salossa mm. Hometownin housebandistä ja SaloJazz Festival -esiintymisistään esimerkiksi Emmi Raasumaan kanssa.

Klo 12.00 – 14.00 esiintyvät Trilobeatit. Salolais-nurmijärveläisen ukuleletrion muodostavat Rauni Rokka, Seppo Rokka ja Esa Lehtinen. Trion oma slogan on: ”Trilobeatit kuulostaa hyvältä talossa ja puutarhassa” – ja sunnuntaina siis myös torilla. Heidän ohjelmistonsa on pääosin omaa tuotantoa ja vähän Beatlesiä.

Trilobeatit olivat viime viikonvaihteessa mukana Karkkilan Kukulelefestivaaleilla, jossa Rauni Rokka voitti jo toistamiseen valtakunnallisen sanoituskilpailun. Esa Lehtinen puolestaan on ihastuttanut tänä kesänä yleisöä roolissaan Salon teatterin kesänäytelmässä Myrskyluodon Maija.

Tykkipuistossa jatkuu lasten oma puistomuskari alkaen klo 10. Musiikkipedagogi Yamk Anna Schukov toimii opettajana ja jokaisella kerralla on oma teema ja erilainen sisältö. Kaikenikäiset lapset voivat osallistua muskariin, myös vauvat vanhempansa kanssa. Etukäteisilmoittautumista ei ole ja muskari on maksuton.

www.lastenlaulukaupunki.fi