16.08.2022

Salo – Lasten Laulukaupunki: Salon torilla ukuleleorkesterit ja turkulainen Chricton-Vulcan Orchestra

Lasten Laulukaupunki ry ja kahvio Salon Torikaffe yhdessä Salon kaupungin kanssa elävöittävät Salon toria kesäsunnuntaisin järjestämällä kahvioon elävää musiikkia ja muuta oheisohjelmaa. Ohjelmallisia sunnuntaitoreja toteutetaan Salossa nyt kahdeksatta kesää.

Sunnuntaina 21.8. klo 10-12 soivat Salon torilla ukulelet. Kokoonpanoja on mukana kaksi: Saloha! -orkesteri aloittaa ja Trilobeatit jatkavat klo 11 alkaen. Ohjelmisto on iloisen kesäinen – tuttuja lauluja meiltä ja muualta. Mukana on myös orkesterinjohtaja Rauni Rokan omia lauluja.

Klo 12-14 esiintyy turkulainen yhtye Chrichton-Vulcan Orchestra. Yhtye on perustettu 80 -luvun puolivälissä alun perin lastenmusiikin ympärille. Myöhemmin ohjelmisto on laajentunut monenlaisiin elämän iloista ja suruista kertoviin tarinoihin ja mukaan on tullut mm. Bellmannin lauluja, merimieslauluja ja irlantilais-suomalaisia kansanlauluja sekä ihan omaakin musiikkia. Alkuperäisjäseniä ovat Ahti Saarinen, Jari Hauninen ja Vesa Kankaanpää ja heidän lisäkseen yhtyeeseen kuuluvat Marje Õunapuu ja Markus Hatakka.

Festivaalin sivuille

Lisää aiheesta

11.06.2024

Salo – Lasten Laulukaupunki: Salossa palkittiin Vuoden 2024 uusia lastenlauluja ja Lasten talentteja

6.-9.6.2024 järjestettiin Salossa 34. kerran lastenlaulufestivaalit. Perjantaina 7.6. kisasivat Salon torilla Lasten Talent -ehdokkaat. Kisa pääsi ukkosmyrskyn ja voimakkaan raekuuron jälkeen alkamaan lähes ajallaan ja esiintymislavan reunalla nökötti koko kisan ajan aito lumiukko, jonka Pentti…

05.06.2024

Salo – Lasten Laulukaupunki: Hyvätuuli -palkinto 2024

Salo – Lasten Laulukaupunki ry myöntää vuosittain Hyvätuuli -palkinnon ansioituneelle musiikintekijälle, joka on merkittävällä tavalla vaikuttanut suomalaiseen lastenmusiikkiin. Palkinnon perusti vuonna 2003 Alla Bergen, jonka elämäntyönä koko Lasten Laulukaupunki on syntynyt. Itse palkinto on Edu…