16.08.2022

Salo – Lasten Laulukaupunki: Salon torilla ukuleleorkesterit ja turkulainen Chricton-Vulcan Orchestra

Lasten Laulukaupunki ry ja kahvio Salon Torikaffe yhdessä Salon kaupungin kanssa elävöittävät Salon toria kesäsunnuntaisin järjestämällä kahvioon elävää musiikkia ja muuta oheisohjelmaa. Ohjelmallisia sunnuntaitoreja toteutetaan Salossa nyt kahdeksatta kesää.

Sunnuntaina 21.8. klo 10-12 soivat Salon torilla ukulelet. Kokoonpanoja on mukana kaksi: Saloha! -orkesteri aloittaa ja Trilobeatit jatkavat klo 11 alkaen. Ohjelmisto on iloisen kesäinen – tuttuja lauluja meiltä ja muualta. Mukana on myös orkesterinjohtaja Rauni Rokan omia lauluja.

Klo 12-14 esiintyy turkulainen yhtye Chrichton-Vulcan Orchestra. Yhtye on perustettu 80 -luvun puolivälissä alun perin lastenmusiikin ympärille. Myöhemmin ohjelmisto on laajentunut monenlaisiin elämän iloista ja suruista kertoviin tarinoihin ja mukaan on tullut mm. Bellmannin lauluja, merimieslauluja ja irlantilais-suomalaisia kansanlauluja sekä ihan omaakin musiikkia. Alkuperäisjäseniä ovat Ahti Saarinen, Jari Hauninen ja Vesa Kankaanpää ja heidän lisäkseen yhtyeeseen kuuluvat Marje Õunapuu ja Markus Hatakka.

Festivaalin sivuille

Lisää aiheesta

14.03.2024

Salo – Lasten Laukukaupunki: Uusien lastenlaulujen sävellyskilpailun finalistit on valittu

Lasten laulukaupunki ry järjestää vuosittain uusien lastenlaulujen sävellyskilpailun. Kilpailu on toteutettu vuodesta 1991. Tänä vuonna kilpailuun lähetettiin 61 uutta laulua. Kilpailun esiraati on kuunnellut demot ja valinnut sävellyskilpailun finaaliin seuraavat uudet lastenlaulut: Aavikkokettu: Mikko Olkinuora…

19.01.2024

Salo – Lasten Laulukaupunki: Uusien lastenlaulujen sävellyskilpailu on käynnissä

Salossa on tuotettu uutta lastenmusiikkia jo usean vuosikymmenen ajan. Salo – Lasten Laulukaupunki ry järjestää tänä vuonna Lastenlaulufestivaalit jo 34. kerran ja yhtenä tunnettuna osana tapahtumaa toteutetaan myös avoin uusien lastenlaulujen sävellyskilpailu. Kilpailun sadosta tuotetaan…