14.06.2022

Salo – Lasten Laulukaupunki: Salon torilla Anna Schukov ja duo Timo Rautala & Hannu Määttänen

Lasten Laulukaupunki ry ja kahvio Salon Torikaffe yhdessä Salon kaupungin kanssa elävöittävät Salon toria kesäsunnuntaisin järjestämällä kahvioon livemusiikkia ja muuta ohjelmaa.

19.6. aloittaa kello 10 oman osuutensa Duo Hannu Määttänen ja Timo Rautala. Tämä parivaljakko on viime aikoina esiintynyt paljon Salon ja Turun seudulla mm. Turun Soitannollisen kerhon tapahtumissa. Hannu Määttänen tunnetaan Salon seudulla aktiivisena laulattajana ja lavatanssimuusikkona. Entinen turkulainen ja nykyinen muurlalainen Timo Rautala on ollut ammattimuusikko jo 45 vuotta. Duossa Hannu soittaa kitaraa ja Timo laulaa ja soittaa syntikkaa. Musiikkiaan he kuvailevat vähän vanhahtavaksi tanssimusiikiksi ja iskusävelmiksi.

Kello 12-14 viihdyttää toriyleisöä harmonikkataiteilija Anna Schukov. Soittolistalla on sunnuntaina Juhannukseen virittävä kesäisen monipuolinen kattaus harmonikkamusiikkia virtuoosikappaleista ja viihdemusiikin klassikoista suomipoppiin, tanssimusiikkiin ja kansanmusiikkiin.

Tervetuloa viihtymään kesäiselle Salon torille!

Seuraava ohjelmallinen sunnuntai on 3.7. Aurinkoista juhannusta!

Festivaalin sivuille

Lisää aiheesta

13.06.2022

Salo – Lasten Laulukaupunki: Haitarinoita on Vuoden uusi lastenlaulu

Salossa kulttuuritalo Kivassa järjestettiin lauantai-iltana Vuoden uusien lastenlaulujen sävellyskilpailun finaalikonsertti. Tuomariston puheenjohtajana toimi muusikko, musiikkituottaja Timo Haanpää ja muut tuomariston jäsenet olivat luokanopettaja, montessoriohjaaja Pirjo Sinervo ja varhaiskasvatuksen lastenhoitaja Merja Huida. Tuomariston puheenvuoron käytti Pirjo…

Lue lisää