14.06.2022

Salo – Lasten Laulukaupunki: Salon torilla Anna Schukov ja duo Timo Rautala & Hannu Määttänen

Lasten Laulukaupunki ry ja kahvio Salon Torikaffe yhdessä Salon kaupungin kanssa elävöittävät Salon toria kesäsunnuntaisin järjestämällä kahvioon livemusiikkia ja muuta ohjelmaa.

19.6. aloittaa kello 10 oman osuutensa Duo Hannu Määttänen ja Timo Rautala. Tämä parivaljakko on viime aikoina esiintynyt paljon Salon ja Turun seudulla mm. Turun Soitannollisen kerhon tapahtumissa. Hannu Määttänen tunnetaan Salon seudulla aktiivisena laulattajana ja lavatanssimuusikkona. Entinen turkulainen ja nykyinen muurlalainen Timo Rautala on ollut ammattimuusikko jo 45 vuotta. Duossa Hannu soittaa kitaraa ja Timo laulaa ja soittaa syntikkaa. Musiikkiaan he kuvailevat vähän vanhahtavaksi tanssimusiikiksi ja iskusävelmiksi.

Kello 12-14 viihdyttää toriyleisöä harmonikkataiteilija Anna Schukov. Soittolistalla on sunnuntaina Juhannukseen virittävä kesäisen monipuolinen kattaus harmonikkamusiikkia virtuoosikappaleista ja viihdemusiikin klassikoista suomipoppiin, tanssimusiikkiin ja kansanmusiikkiin.

Tervetuloa viihtymään kesäiselle Salon torille!

Seuraava ohjelmallinen sunnuntai on 3.7. Aurinkoista juhannusta!

Festivaalin sivuille

Lisää aiheesta

14.03.2024

Salo – Lasten Laukukaupunki: Uusien lastenlaulujen sävellyskilpailun finalistit on valittu

Lasten laulukaupunki ry järjestää vuosittain uusien lastenlaulujen sävellyskilpailun. Kilpailu on toteutettu vuodesta 1991. Tänä vuonna kilpailuun lähetettiin 61 uutta laulua. Kilpailun esiraati on kuunnellut demot ja valinnut sävellyskilpailun finaaliin seuraavat uudet lastenlaulut: Aavikkokettu: Mikko Olkinuora…

19.01.2024

Salo – Lasten Laulukaupunki: Uusien lastenlaulujen sävellyskilpailu on käynnissä

Salossa on tuotettu uutta lastenmusiikkia jo usean vuosikymmenen ajan. Salo – Lasten Laulukaupunki ry järjestää tänä vuonna Lastenlaulufestivaalit jo 34. kerran ja yhtenä tunnettuna osana tapahtumaa toteutetaan myös avoin uusien lastenlaulujen sävellyskilpailu. Kilpailun sadosta tuotetaan…