20.02.2023

Salo – Lasten Laulukaupunki: Salolaiset koululaiset ovat piirtäneet ehdotuksia Laulukaupungin vuoden julisteeksi

Lasten Laulukaupunki ry on kutsunut salolaiset alakoululaiset mukaan ideoimaan ja toteuttamaan vuoden 2023 Lasten Laulukaupunkitapahtuman julistetta.  

Vuoden 2023 julisteeseen etsimme lasten näkemyksiä tulevaisuuden kulkuneuvoista. Ilmasto- ja energia-asiat puhututtavat ja uusia ratkaisuja tarvitaan todellisuudessakin, mutta minkälaisilla kulkuneuvoilla ja ajopeleillä Salossa liikkuvat ihmiset ja maskotit joskus tulevaisuudessa lasten mielikuvitusmaailmassa – ja Lasten Laulukaupungissa.

Kilpailutöitä tuli monesta koulusta yhteensä 176. Kiitos kaikille osallistuneille! Koululaiset ovat töissään pohtineet teemaa erittäin innovatiivisesti ja monesta eri näkökulmasta ja osassa töistä on myös tekstin muodossa avattu tekijän ajatuksia. Mietinnässä ovat olleet sekä ajopelin ulkomuoto, liikkumisen tapa, käytettävä polttoaine että ilmastoystävällisyys ja tulevaisuuden näkymät vuosisatojen päähän – jopa elinmahdollisuudet toisessa galaksissa. Mielikuvitus on todella lentänyt!

Kilpailutyöt ovat 20.-26.2.2023 näyttelyssä kauppakeskus Plazan toisessa kerroksessa ja yleisö voi käydä siellä äänestämässä suosikkiaan. Kolme eniten ääniä saanutta palkitaan ja voittajatyöt pääsevät vuoden julisteeseen, äänitallenteen kansikuviksi ja tapahtumamarkkinointiin. Äänestäjien kesken arvotaan tuotepalkintoja.

Festivaalin sivuille