01.06.2022

Salo – Lasten Laulukaupunki: Ohjelmalliset kesäsunnuntait Salon torilla alkavat

Lasten Laulukaupunki ry yhteistyössä Salon Torikaffen ja Salon kaupungin kanssa järjestää ohjelmaa sunnuntaisin Salon torille kahdeksatta kesää. Tätä voinee ylpeyttä äänessä jo kutsua salolaiseksi perinteeksi.

5.6. kello 10.00-12.00 avaa kesäkauden haitaristi Matti Lepänhaara yhdessä laulaja Anneli Uiton kanssa.  Matti on tullut tunnetuksi myös lupsakkana huumorimiehenä ja hänen hupaisat tarinansa osuvat aina yleisön nauruhermoon. Matin ja Annelin musiikki on iskelmä- ja tanssimusiikkia useilta vuosikymmeniltä.

Keskipäivän esiintyjänä nähdään monille jo tutuksi tullut 16-vuotias steppaaja Niko Nyman. Hän aloitti tanssin viisivuotiaana ja steppitanssikilpailut kahdeksanvuotiaana. Niko asuu USA:ssa, jossa hän on menestynyt upeasti alueellisissa ja kansallisissa kilpailuissa. Hän pysähtyy tällä kertaa Salossa matkalla Prahaan steppauksen EM-kisoihin, joissa hän edustaa Suomea. Onnea kisoihin!

Kello 12.15 -14 kuullaan komeaa puhallinmusiikkia. Piazza Brassin kesäkokoonpanossa soittaa 14 muusikkoa. Ohjelmisto on tällä kertaa viihteellistä puhallinmusiikkia ja vanhempaa tanssimusiikkia.

Viime kesänä Piazza Brassin toriesiintyminen osui pahimman kesämyrskyn aikaan: sade piiskasi vaakasuoraan mereltä päin, katokset olivat lentoon lähdössä ja vesi kohisi pitkin torin pintaa. Urhea kvintetti soitti keikkansa loppuun asti ja historiaan jäi orkesterinjohtaja Anssi Örlingin unohtumaton lausahdus: ”Fiilis oli kuin Titanicilla – tulkoon mitä tahansa, mutta bändi ei lopeta!”

Festivaalin sivuille

Lisää aiheesta

27.06.2022

Salo – Lasten Laulukaupunki: Sunnuntaina torilla yhtye Tahtiset ja Henna-Riikka Rajaniemi & Markku Peimola

Lasten Laulukaupunki ry ja kahvio Salon Torikaffe yhdessä Salon kaupungin kanssa elävöittävät Salon toria kesäsunnuntaisin järjestämällä kahvioon elävää musiikkia ja muuta oheisohjelmaa. Sunnuntaina 3.7. kello 10 alkaen viihdyttää toriyleisöä yhtye Tahtiset, jossa soittaa kolme harrastajamuusikkoa…

Lue lisää

14.06.2022

Salo – Lasten Laulukaupunki: Salon torilla Anna Schukov ja duo Timo Rautala & Hannu Määttänen

Lasten Laulukaupunki ry ja kahvio Salon Torikaffe yhdessä Salon kaupungin kanssa elävöittävät Salon toria kesäsunnuntaisin järjestämällä kahvioon livemusiikkia ja muuta ohjelmaa. 19.6. aloittaa kello 10 oman osuutensa Duo Hannu Määttänen ja Timo Rautala. Tämä parivaljakko…

Lue lisää

13.06.2022

Salo – Lasten Laulukaupunki: Haitarinoita on Vuoden uusi lastenlaulu

Salossa kulttuuritalo Kivassa järjestettiin lauantai-iltana Vuoden uusien lastenlaulujen sävellyskilpailun finaalikonsertti. Tuomariston puheenjohtajana toimi muusikko, musiikkituottaja Timo Haanpää ja muut tuomariston jäsenet olivat luokanopettaja, montessoriohjaaja Pirjo Sinervo ja varhaiskasvatuksen lastenhoitaja Merja Huida. Tuomariston puheenvuoron käytti Pirjo…

Lue lisää