17.07.2019

Salo – Lasten Laulukaupunki: Ohjelmallisella sunnuntaitorilla harmonikansoittaja Marjo Korpela ja lauluyhtye SwingingMamas

Lasten Laulukaupunki ry ja Salon Torikaffe kutsuvat kesäkansaa torille sunnuntaina 21.7. nauttimaan musiikista ja rennon viihtyisästä meiningistä!

Klo 10.00 – 12.00 esiintyy harmonikkataiteilija Marjo Korpela. Nuoresta iästään huolimatta hänellä oli 15v -juhlakonsertti keväällä Kulttuuritalo Kivassa. Vuonna 2017 Marjo suoritti harmonikansoiton D-kurssin tutkinnon opettajanaan Anna Schukov. Marjon laajassa ohjelmistossa on musiikkia jokaiseen makuun klassisesta kansanmusiikkiin ja elokuva- sekä tanssimusiikkiin.

Lauluyhtye SwingingMamas on tänä vuonna tehnyt alueellisen matalan kynnyksen kulttuuriteon laitos- ja kirjastokiertueen muodossa. Sunnuntaina klo 12-13 he esiintyvät Salon torilla. Hyväntuulisen kokoonpanon muodostavat musiikkipedagogi Malla Pelo, näyttelijä-laulaja Saija Kotirinta ja musiikin opettaja Maiju Valjus. Kolmiäänisen laulamisen lisäksi näiden musiikin ammattilaisten käsissä soivat taidokkaasti myös huilu, piano ja viulu. Heidän ohjelmistonsa koostuu 60 –luvun iskelmistä ja kevyestä jazzista.

www.lastenlaulukaupunki.fi