09.06.2020

Salo – Lasten Laulukaupunki: Ohjelmallinen torisunnuntai tuo iloa kesään

Lasten Laulukaupunki ry yhteistyössä kahvio Salon Torikaffen kanssa järjestää ohjelmaa sunnuntaisin Salon torille jo kuudetta kesää. Tänä kesänä panostetaan kaikissa tapahtumissa turvallisuuteen ja myös torilla ja kahviossa noudatetaan vastuullisesti koronaviruksen leviämisen ehkäisemiseksi annettuja ohjeita.

Sunnuntaina 14.6. klo 10.00 – 12.00 esiintyy harmonikkataiteilija Samu-Markus Pyykkö, joka pääsee sunnuntaiksi sopivasti lomille armeijasta. Sympaattinen Samu-Markus on ollut muusikkona teatteriproduktioissa ja kiertänyt vielä sitäkin enemmän soolokeikoilla. Hänellä on erittäin laaja ohjelmisto ja tulevan sunnuntain ohjelmisto sopiikin moneen makuun.

Klo 12-14 viihdyttää yleisöä Shady Boyz, joka koottiin syksyllä 2015 kahdesta eri bändistä projektiluontoisesti yhtä keikkaa varten. Bändin laulaja Seidi Tontti kertoo, että yhteistyö sujui varsin mukavasti – bändin jäsenillä oli kivaa, ja myös yleisö tuntui viihtyvän, joten homma sai jatkoa seuraavasta keikasta..ja taas seuraavasta.. Niinpä tänä vuonna projekti Shady Boyz elää jo viidettä vuottaan! Biiseistä on muokkautunut bändin näköisiä, eikä bändin levoton läpänheitto ole laantunut. Sunnuntaina bändi lupaa kajauttaa ilmoille näiden vuosien aikana bändin suosituimmiksi tulleet biisiversiot. Seidi Tontti lupaa, että jotain uutta ja ennenkuulumatontakin on luvassa. Bändin muodostavat laulaja Seidi Tontti, rumpali-laulaja Lauri Haikonen, kitaristi Juha Raussi ja basisti Juha Kivi.