26.07.2022

Salo – Lasten Laulukaupunki: Mikko & Sankarit ja RBGC Ohjelmallisella sunnuntaitorilla

Lasten Laulukaupunki ry ja kahvio Salon Torikaffe yhdessä Salon kaupungin kanssa elävöittävät Salon toria kesäsunnuntaisin järjestämällä kahvioon elävää musiikkia ja muuta oheisohjelmaa. Ohjelmallisia sunnuntaitoreja toteutetaan Salossa nyt kahdeksatta kesää.

Sunnuntaina 31.7. alkaen kello 10 esiintyy torilla kokoonpano Mikko Kuivala & Sankarit. He ovat sunnuntaitorien vakioesiintyjiä ja ovat olleet mukana kaikkina kesinä. Heidän ohjelmistonsa koostuu enimmäkseen J. Karjalaisen musiikista. Mikko Kuivala laulaa ja soittaa bassoa, Kari Saarinen laulaa ja soittaa kitaraa ja rummuissa on Kari Isoniemi.

Kari Saarinen tekee aktiivisesti myös soolouraa ja julkaisi juuri viidennen sinkkunsa.

Kello 12 aloittaa the RealBeat Groove Club. Salolaisen jazz-yhtyeen jäseniä yhdistää suunnaton kiinnostus fuusiojazziin ja yleensäkin hyvään rytmimusiikkiin. Kukin on tahoillaan tehnyt pitkän taipaleen musiikin saralla ja yhteinen kiinnostus juuri tällaista musiikkia kohtaan on saanut heidät innostumaan. He kokevat, että tällaista musiikkia soitetaan ja sitä kuulee nykyisin aivan liian vähän ja ovat päättäneet tehdä parhaansa tilanteen korjaamiseksi. Yhtyeen kosketinsoittajana on Jari Kivimäki, rumpalina Juuso Raeniemi, kitaraa soittaa Antti Rissanen ja bassoa Kari Lehtinen.

Festivaalin sivuille

Lisää aiheesta

14.03.2024

Salo – Lasten Laukukaupunki: Uusien lastenlaulujen sävellyskilpailun finalistit on valittu

Lasten laulukaupunki ry järjestää vuosittain uusien lastenlaulujen sävellyskilpailun. Kilpailu on toteutettu vuodesta 1991. Tänä vuonna kilpailuun lähetettiin 61 uutta laulua. Kilpailun esiraati on kuunnellut demot ja valinnut sävellyskilpailun finaaliin seuraavat uudet lastenlaulut: Aavikkokettu: Mikko Olkinuora…

19.01.2024

Salo – Lasten Laulukaupunki: Uusien lastenlaulujen sävellyskilpailu on käynnissä

Salossa on tuotettu uutta lastenmusiikkia jo usean vuosikymmenen ajan. Salo – Lasten Laulukaupunki ry järjestää tänä vuonna Lastenlaulufestivaalit jo 34. kerran ja yhtenä tunnettuna osana tapahtumaa toteutetaan myös avoin uusien lastenlaulujen sävellyskilpailu. Kilpailun sadosta tuotetaan…