14.07.2020

Salo – Lasten Laulukaupunki: Mieskaksikot Salon sunnuntaitorilla

Lasten Laulukaupunki ry ja kahvio Salon Torikaffe tarjoavat akuuttiin kulttuurinälkään tulevana sunnuntaina mieskaksikoiden esittämänä musiikkia kantrista Frank Sinatraan ja Crazy Cavaniin.
Sunnuntaina 19.7. klo 10.00–12.00 esiintyvät Asko Lehtonen ja Kari Saarinen. Heidän ohjelmistonsa koostuu omista lauluista ja mm. kantrimusiikista yhdessä ja soolona. Asko Lehtonen on toimittaja, jolla on hallussa sekä sana että laulu ja kitara. Kari Saarinen tunnetaan monessa mukana olevana muusikkona, musiikinopettajana ja musiikkiterapeuttina sekä
työnohjaajana. Yhdessä ja erikseenkin Asko ja Kari ovat ansioituneet myös lauluntekijöinä.

Klo 12-14 ovat esiintymisvuorossa Juha Rislakki ja Pekka Helin. He esiintyvät nimellä Duo MinorMajor. Ohjelmisto koostuu Frank Sinatrasta Crazy Cavaniin. Duo on luvannut sitoa laajan
musiikkiskaalan kokoon rautalangalla. Pekka Helin tunnetaan basistina, laulajana ja televisiosarjojen musiikkituottajana. Pitkän ja monipuolisen musiikkiuransa aikana hän on soittanut useiden suomalaisartistien bändeissä ja toiminut myös Popmuusikoiden ja Rockmuusikoiden yhdistysten puheenjohtajana ja ollut opettajana Helsingin AMK Metropoliassa. Juha Rislakki on kiertänyt estradeja lukuisissa eri kokoonpanoissa jo vuodesta 1963. Sunnuntaitoreilla hän on monena kesänä taituroinut blueskitaristitriossa yhdessä Jouni JayKay Kallenaution ja Hannu Vito Laurisen kanssa.

Korona-aika jatkuu Suomessa edelleen ja sunnuntaitorillakin huolehditaan turvaväleistä ja hygieniasta. Kahvion henkilökunta ja tapahtumajärjestäjät antavat paikan päällä yleisölle asiaan liittyviä ohjeita.