13.09.2022

Salo – Lasten Laulukaupunki: Lastenkonsertti Aurinkokuninkaan Oikut kulttuuritalo Kivassa

Lasten Laulukaupunki ry on tuottanut Saloon lasten barokkikonsertteja jo aiemmin neljänä vuonna. Yhteistyökumppaneina ovat tällä kertaa Collegium ry ja Suurseudun Osuuskauppa. Tämä viides barokkikonsertti on nimeltään Aurinkokuninkaan oikut. Hulvaton ja tositapahtumiin perustuva lastenooppera esitetään Kulttuuritalo Kivassa perjantaina 16.9.2022 kello 18.

Aurinkokuningas rakastaa tunnetusti ylellisyyksiä, mutta on luonteeltaan oikukas ja vaativa. Soppahan siitä syntyy! Aurinkokuninkaan oikut on dramatisoitu ja vauhdikas esitys. Se kertoo hauskoja, eriskummallisia ja mielenkiintoisia tositarinoita 1600-luvulla Ranskaa hallinneen Aurinkokuningas Ludvig XIV:n elämästä Versaillesin hoviin sävelletyn barokkimusiikin säestämänä.

Esiintyjät ovat Anni Elonen, barokkiviulu, Hanna Haapamäki, nokkahuilu ja traverso, Tatu Ahola, barokkisello sekä Mikko Ikäheimo, barokkikitara ja luuttu. Käsikirjoituksesta ja musiikillisesta suunnittelusta vastaavat Anni Elonen ja Hanna Haapamäki ja ohjaajana on Eveliina Heinonen.

Konsertin kesto on noin 40 minuuttia ja ikäsuositus on 6+. Tervetuloa!

Festivaalin sivuille