27.08.2019

Salo – Lasten Laulukaupunki: Kesän viimeinen ohjelmallinen sunnuntaitori rokkaa hevisti

Kaikki hyväkin loppuu aikanaan! Aurinkoisen kesän ohjelmallisten sunnuntaitorien sarja huipentuu ja päättyy 1.9.2019, kun Lasten Laulukaupunki ry ja Salon Torikaffe tarjoilevat torilla viimeisen ohjelmakattauksen.

Klo 11.00 – 13.00 esiintyy Broken Wings, joka on omia sävellyksiään soittava helsinkiläinen melodinen rock –kokoonpano. Bändin perusti mm. Lynyrd Skynyrdiä fanittava säveltäjäkitaristi Niilo Öyster vuonna 2018. Salon torikeikoilta tuttu upeaääninen kosketinsoittaja ja pianisti Tristan Lumme antaa biiseille hieman raskaamman musiikin mausteita. Basson takaa löytyy Riku Keränen, jolta ei bassokuvioissa puutu mielikuvitusta. Bändin uusin jäsen, rumpali Max Gurovitsch tuo bändin soundiin jazzvivahteita. Luvassa on komeaa kuultavaa!

Klo 11.00 – 13.00 pelataan Salon Sakkikerhon perinteinen torishakkiturnaus. Mukana on tänäkin vuonna shakkimestari, kansanedustaja Arto Satonen. Tule haastamaan mestari! Arto Satonen pelaa halukkaita vastaan simultaaniturnauksen, jossa hänellä on samanaikaisesti käynnissä useita pelejä. Simultaanipelien jälkeen on mahdollisuus osallistua pikapeliturnaukseen, saada opastusta, ja pelata haasteotteluita Salon Shakkikerhon pelaajia vastaan.

Tykkipuistossa toteutetaan vielä kerran lasten oma puistomuskari alkaen klo 13. Muskarissa toimii opettajana musiikkipedagogi Yamk Anna Schukov. Kaikenikäiset lapset voivat osallistua puistomuskariin, myös vauvat vanhempansa kanssa. Etukäteisilmoittautumista ei ole ja muskari on maksuton.

Lasten Laulukaupunki ry ja Salon Torikaffe kiittävät torilla mukana olleita ja erityisesti kaikkia esiintyjiä tästä upeasta kesästä!