10.10.2018

Salo – Lasten Laulukaupunki: Johanna Rusanen-Kartano ja Ville Salonen konsertoivat Salossa

Kulttuuritalo Kivassa saadaan kuulla helmiä rakastetuista oopperoista ja opereteista sekä unohtumattomia yksinlauluja ja duettoja Jean Sibeliukselta, Oskar Merikannolta, Emmerich Kalmanilta, Toivo Kuulalta, Theo Mackebenilta, Paul Abrahamilta ja Frantz Leharilta.

Maineikkaat esiintyjät ovat sopraano Johanna Rusanen-Kartano ja tenori Ville Salonen ja heitä säestää Pami Karvonen.

Johanna Rusanen –Kartano on voittanut Timo Mustakallio -laulukilpailun vuonna 1995 ja Savonlinnan Oopperajuhlilla hän debytoi vuonna 1997. Sen jälkeen hän on laulanut monilla maailman suurilla oopperalavoilla mm. Berliinissä, Moskovassa, Torinossa, São Paulossa ja Deutsche Oper am Rheinissä. Vuonna 2017 Johanna Rusanen-Kartano palkittiin Grammylla.

Ville Salonen palkittiin Lappeenrannan laulukilpailussa toisella palkinnolla vuonna 2004. Hän on tullut tunnetuksi nuorten miesten rooleistaan sekä oopperan, operetin, musikaalin että puheteatterin puolella. Hänellä on jo takana yli 80 eri roolia musiikkiteatterissa.

Pami Karvosen muusikkouden muodostavat toiminta pianistina, säestäjänä, opettajana, urkurina, kuoronjohtajana ja hiljaisuuden retriittien ohjaajana. Suomi 100 –juhlavuonna hänellä oli kunnia suunnitella Arto Noraksen kutsumana Naantalin musiikkijuhlien Kultarannan” Katso pohjoista taivasta” –konsertin ohjelma Jenni Haukion runoantologian innoittamana.

Konsertti ”Rakastetut klassikot” järjestetään Kulttuuritalo Kivassa 8.11.2018 klo 19. Järjestelyistä vastaa Salo—Lasten Laulukaupunki ry.