22.11.2021

Salo – Lasten Laulukaupunki: Hyvänmielentori ja Salon Joulukadun avajaiset

Lasten Laulukaupunki järjestää Joulukadun avajaiset ja perinteisen Hyvänmielentorin myyjäistapahtuman 28.11.2021 kello 12-17 yhdessä salolaisten yhdistysten, seurojen, järjestöjen, koululuokkien ja kanssa.

Myyntikojujen pöydiltä löytyy jouluherkkuja, koristeita ja monenmoista käyttö- ja lahjatavaraa. Torin esiintymislavalla on ohjelmaa pitkin iltapäivää. Juontajana toimii Leena Ertem ja lavalla nähdään muun muassa ukuleleorkesteri Saloha! Rauni Rokan johdolla, runonlausuja ja uusi ylioppilas Laila Vähälä, harmonikansoittaja Samu-Markus Pyykkö, lauluryhmä Krysanteemit, saksofonisti Luka Lujasmaa ja lasten ikiystävät prinsessa Mimi & Kuku-leijona – ja Joulupukki tietysti! Lasten joulurauhan julistuksen lukee tänä vuonna Touko Falkstedt ja joululauluja laulaa Amelie Lindholm, jonka lukemana lasten joulurauhan julistuksesta on vuosien saatossa tullut salolainen perinne. Lasten iloksi tulee torille myös karuselli.

Joulukadun iloinen ja värikäs avajaiskulkue lähtee liikkeelle Oskarinkadulta kello 16.00. Kulkueen edetessä läpi kaupungin, syttyvät Joulukadun valot. Sytyttäjinä on Alhaisten koulun oppilaita. Kulkueessa nähdään VPK:n paloauto, Joulupukki, Salkkuna ja Otso Salkkari, Montessoripäiväkoti Aurinkoleijonan lapsia, Salon Leiriveikkojen ja Leirisiskojen partiolaisia ja uljas rumpuryhmä, Salon Naisvoimistelijoiden paraatitytöt, Riverside Cruisers ry:n ajoneuvoja ja suloisia Karva-Kavereita. Joulumieltä pursuava kulkue saapuu Salon torille noin kello 16.30 ja silloin alkaa esiintymislavalla Mimin ja Kukun vauhdikas esitys.

Vallitsevan pandemiatilanteen vuoksi toivotaan, ettei kukaan tule flunssaoireisena paikalle, vaikka tapahtuma järjestetään ulkotiloissa ja terveenäkin kannattaa muistaa turvavälit!

Tervetuloa mukaan avaamaan Salon Joulukatu ja aloittamaan yhdessä iloinen joulun odotus!

Festivaalin sivuille

Lisää aiheesta

19.01.2024

Salo – Lasten Laulukaupunki: Uusien lastenlaulujen sävellyskilpailu on käynnissä

Salossa on tuotettu uutta lastenmusiikkia jo usean vuosikymmenen ajan. Salo – Lasten Laulukaupunki ry järjestää tänä vuonna Lastenlaulufestivaalit jo 34. kerran ja yhtenä tunnettuna osana tapahtumaa toteutetaan myös avoin uusien lastenlaulujen sävellyskilpailu. Kilpailun sadosta tuotetaan…