05.07.2022

Salo – Lasten Laulukaupunki: Harmonikkamusiikkia ja sähkökitarataiturointia sunnuntaina Salon torilla

Lasten Laulukaupunki ry ja kahvio Salon Torikaffe yhdessä Salon kaupungin kanssa elävöittävät Salon toria kesäsunnuntaisin järjestämällä kahvioon elävää musiikkia ja muuta oheisohjelmaa.

Sunnuntaina 10.7. alkaen kello 10 soi torilla harmonikka. Joensuun konservatoriossa keväällä loppututkintonsa suorittanut perniöläissalolainen Samu-Markus Pyykkö esittää salolaisyleisölle aluksi päättötyönään Joensuussa toteuttamansa tutkintokonsertin, jossa teemana on harmonikkamusiikin kehitys 1900-luvun alusta 1980-luvulle. Juonnoissaan Samu-Markus myös kertoo kokonaisuuteen valikoituneista säveltäjistä ja sävelmistä. Aamupäivän toisessa osassa on luvassa harmonikkamusiikin ikivihreitä sävelmiä.

Kello 12-14 on vuorossa Sähkökitaraunioni. Kokoonpanossa soittaa muista yhtyeistä ja yhteyksistä tuttuja paikallisia virtuooseja. Juha Rislakki taituroi sähkökitaralla ja 6-kielisellä bassokitaralla, Janne Hammaren soittaa rumpuja, Vesa Leppämäki sähköbassoa ja Vesa Suominen sähkökitaraa ja akustista kitaraa. Sunnuntaina he soittavat Salon torilla sähkökitaramusiikin evergreenejä, kuten Vain muutaman dollarin tähden, Apache ja Letkajenkka. Letkeitä ja tarttuvia rytmejä on odotettavissa.

Festivaalin sivuille

Lisää aiheesta

09.08.2022

Salo – Lasten Laulukaupunki: Sunnuntaina Salon torilla yhteislaulua, shakkia ja jazzia

Lasten Laulukaupunki ry ja kahvio Salon Torikaffe yhdessä Salon kaupungin kanssa elävöittävät Salon toria kesäsunnuntaisin järjestämällä kahvioon elävää musiikkia ja muuta oheisohjelmaa. Ohjelmallisia sunnuntaitoreja toteutetaan Salossa nyt kahdeksatta kesää. Sunnuntaina 14.8. klo 10-12 tuovat musiikillista…

Lue lisää

13.06.2022

Salo – Lasten Laulukaupunki: Haitarinoita on Vuoden uusi lastenlaulu

Salossa kulttuuritalo Kivassa järjestettiin lauantai-iltana Vuoden uusien lastenlaulujen sävellyskilpailun finaalikonsertti. Tuomariston puheenjohtajana toimi muusikko, musiikkituottaja Timo Haanpää ja muut tuomariston jäsenet olivat luokanopettaja, montessoriohjaaja Pirjo Sinervo ja varhaiskasvatuksen lastenhoitaja Merja Huida. Tuomariston puheenvuoron käytti Pirjo…

Lue lisää