05.07.2022

Salo – Lasten Laulukaupunki: Harmonikkamusiikkia ja sähkökitarataiturointia sunnuntaina Salon torilla

Lasten Laulukaupunki ry ja kahvio Salon Torikaffe yhdessä Salon kaupungin kanssa elävöittävät Salon toria kesäsunnuntaisin järjestämällä kahvioon elävää musiikkia ja muuta oheisohjelmaa.

Sunnuntaina 10.7. alkaen kello 10 soi torilla harmonikka. Joensuun konservatoriossa keväällä loppututkintonsa suorittanut perniöläissalolainen Samu-Markus Pyykkö esittää salolaisyleisölle aluksi päättötyönään Joensuussa toteuttamansa tutkintokonsertin, jossa teemana on harmonikkamusiikin kehitys 1900-luvun alusta 1980-luvulle. Juonnoissaan Samu-Markus myös kertoo kokonaisuuteen valikoituneista säveltäjistä ja sävelmistä. Aamupäivän toisessa osassa on luvassa harmonikkamusiikin ikivihreitä sävelmiä.

Kello 12-14 on vuorossa Sähkökitaraunioni. Kokoonpanossa soittaa muista yhtyeistä ja yhteyksistä tuttuja paikallisia virtuooseja. Juha Rislakki taituroi sähkökitaralla ja 6-kielisellä bassokitaralla, Janne Hammaren soittaa rumpuja, Vesa Leppämäki sähköbassoa ja Vesa Suominen sähkökitaraa ja akustista kitaraa. Sunnuntaina he soittavat Salon torilla sähkökitaramusiikin evergreenejä, kuten Vain muutaman dollarin tähden, Apache ja Letkajenkka. Letkeitä ja tarttuvia rytmejä on odotettavissa.

Festivaalin sivuille

Lisää aiheesta

11.06.2024

Salo – Lasten Laulukaupunki: Salossa palkittiin Vuoden 2024 uusia lastenlauluja ja Lasten talentteja

6.-9.6.2024 järjestettiin Salossa 34. kerran lastenlaulufestivaalit. Perjantaina 7.6. kisasivat Salon torilla Lasten Talent -ehdokkaat. Kisa pääsi ukkosmyrskyn ja voimakkaan raekuuron jälkeen alkamaan lähes ajallaan ja esiintymislavan reunalla nökötti koko kisan ajan aito lumiukko, jonka Pentti…

05.06.2024

Salo – Lasten Laulukaupunki: Hyvätuuli -palkinto 2024

Salo – Lasten Laulukaupunki ry myöntää vuosittain Hyvätuuli -palkinnon ansioituneelle musiikintekijälle, joka on merkittävällä tavalla vaikuttanut suomalaiseen lastenmusiikkiin. Palkinnon perusti vuonna 2003 Alla Bergen, jonka elämäntyönä koko Lasten Laulukaupunki on syntynyt. Itse palkinto on Edu…