05.07.2022

Salo – Lasten Laulukaupunki: Harmonikkamusiikkia ja sähkökitarataiturointia sunnuntaina Salon torilla

Lasten Laulukaupunki ry ja kahvio Salon Torikaffe yhdessä Salon kaupungin kanssa elävöittävät Salon toria kesäsunnuntaisin järjestämällä kahvioon elävää musiikkia ja muuta oheisohjelmaa.

Sunnuntaina 10.7. alkaen kello 10 soi torilla harmonikka. Joensuun konservatoriossa keväällä loppututkintonsa suorittanut perniöläissalolainen Samu-Markus Pyykkö esittää salolaisyleisölle aluksi päättötyönään Joensuussa toteuttamansa tutkintokonsertin, jossa teemana on harmonikkamusiikin kehitys 1900-luvun alusta 1980-luvulle. Juonnoissaan Samu-Markus myös kertoo kokonaisuuteen valikoituneista säveltäjistä ja sävelmistä. Aamupäivän toisessa osassa on luvassa harmonikkamusiikin ikivihreitä sävelmiä.

Kello 12-14 on vuorossa Sähkökitaraunioni. Kokoonpanossa soittaa muista yhtyeistä ja yhteyksistä tuttuja paikallisia virtuooseja. Juha Rislakki taituroi sähkökitaralla ja 6-kielisellä bassokitaralla, Janne Hammaren soittaa rumpuja, Vesa Leppämäki sähköbassoa ja Vesa Suominen sähkökitaraa ja akustista kitaraa. Sunnuntaina he soittavat Salon torilla sähkökitaramusiikin evergreenejä, kuten Vain muutaman dollarin tähden, Apache ja Letkajenkka. Letkeitä ja tarttuvia rytmejä on odotettavissa.

Festivaalin sivuille

Lisää aiheesta

14.03.2023

Salo – Lasten Laulukaupunki: Uusien lastenlaulujen sävellyskilpailun finalistit on valittu

Tänä vuonna kilpailuun lähetettiin 53 uutta laulua. Kilpailun esiraati on kuunnellut demot ja valinnut finalistit ja samalla siis myös Salossa Soi –sarjan CD:lle numero 28 tulevat laulut. Sävellyskilpailun finaaliin Kulttuuritalo Kivassa lauantaina 10.6.2023 valittiin seuraavat…