11.07.2022

Salo – Lasten Laulukaupunki: Harmonikkaduo ja Tristan Lumme & Egres sunnuntaina Salon torilla

Lasten Laulukaupunki ry ja kahvio Salon Torikaffe yhdessä Salon kaupungin kanssa elävöittävät Salon toria kesäsunnuntaisin järjestämällä kahvioon elävää musiikkia ja muuta oheisohjelmaa.

Sunnuntaina 17.7. alkaen kello 10 soi torilla kaksi harmonikkaa, kun duo Hannele Karjalainen ja Nina Kronlund viihdyttää toriyleisöä. He tekevät aktiivisesti pelimannikeikkoja sekä yksin että yhdessä ja kuvaavat itseään ikänsä musiikkia harrastaneiksi ja vähän oppiakin saaneiksi. He ovat myös toimineet soiton opettajina. Harmonikkaduona heidän monipuolinen ohjelmistonsa koostuu tunnetuista harmonikkakappaleista, iskelmistä ja kantrimusiikista. Nelle ja Nina houkuttelevat mielellään myös yleisöä mukaan laulamaan ja toivovat, että torilla innostuttaisiin tanssimaankin.

Kello 12 saa vuoron Tristan Leopold Lumme. Hän soittaa ensin soolona tunnettuja rockballadeja ja vähitellen mukaan tulee lisää soittajia, kunnes lavalla on kokonainen yhtye. Viime kesänä Tristanin kanssa torilla oli tuore Helsingissä 2020 perustettu cinemaattista progemetallia soittava Egres. Yhtye on nyt julkaissut ensilevynsä Introspection ja tulee Saloonkin sitä juhlistamaan. Torilla kuullaan musiikkia tältä tuoreelta levyltä. Egres kuvailee musiikkiaan mieleenpainuvaksi, mahtipontiseksi ja maalailevaksi. Laulajana yhtyeessä on mezzosopraano Hanna Lahtinen.

Tervetuloa viihtymään Salon torille!

Festivaalin sivuille

Lisää aiheesta

16.08.2022

Salo – Lasten Laulukaupunki: Salon torilla ukuleleorkesterit ja turkulainen Chricton-Vulcan Orchestra

Lasten Laulukaupunki ry ja kahvio Salon Torikaffe yhdessä Salon kaupungin kanssa elävöittävät Salon toria kesäsunnuntaisin järjestämällä kahvioon elävää musiikkia ja muuta oheisohjelmaa. Ohjelmallisia sunnuntaitoreja toteutetaan Salossa nyt kahdeksatta kesää. Sunnuntaina 21.8. klo 10-12 soivat Salon…

Lue lisää

13.06.2022

Salo – Lasten Laulukaupunki: Haitarinoita on Vuoden uusi lastenlaulu

Salossa kulttuuritalo Kivassa järjestettiin lauantai-iltana Vuoden uusien lastenlaulujen sävellyskilpailun finaalikonsertti. Tuomariston puheenjohtajana toimi muusikko, musiikkituottaja Timo Haanpää ja muut tuomariston jäsenet olivat luokanopettaja, montessoriohjaaja Pirjo Sinervo ja varhaiskasvatuksen lastenhoitaja Merja Huida. Tuomariston puheenvuoron käytti Pirjo…

Lue lisää