22.11.2022

Salo – Lasten Laulukaupunki: Ensimmäisenä adventtina tunnelmoidaan Salon torilla ja joulukulkueessa

Lasten Laulukaupunki ry  järjestää 27.11.2022 perinteiset Joulukadun avajaiset ja Hyvänmielentorin joulumyyjäiset yhdessä yhdistysten, seurojen, järjestöjen ja koululuokkien kanssa. Salon kaupunki tukee tapahtumaa.

Sunnuntaina kello 12-17 voi Salon torilla myyntikojuista löytää monenmoisia herkkuja, lahjoja, koristeita, käyttötavaraa ja taatusti iloisen ja lämminhenkisen tunnelman.

Torin esiintymislavalla on ohjelmaa koko iltapäivän, juontajana on Luka Lujasmaa.

12.30 Sinulla on lauluvuoro – ilmoittaudu juontajalle
13.00 Mikko Kuivala & Sankarit
14.00 Anna Schukovin jouluinen lavamuskari, DJ:nä Hannu Määttänen
14.45 Lapsen Joulurauhan julistus, Touko Falkstedt
15.00 Ukuleleorkesteri Saloha! johtajanaan Rauni Rokka
15.30 Salo Circuksen ja Salon kaupungin tarjoama TipTop Walkersin tonttujen sirkusesitys kulkueen lähestyessä toria esittää tenori Jussi Väänänen joululaulun ravintola Musinen parvekkeelta
16.30 Joulupukilla on asiaa
16.35 Tanssiva nukke Maddaleenan Joulushow

Torilla ovat mukana myös Kaveri-Koirat ja Otso-Salkkari.

Oskarinkadulta lähtee liikkeelle jouluinen kulkue kello 16. Kulkueen edetessä kaupungin läpi, syttyvät jouluvalot. Valojen sytyttäjinä on Alhaisten koulun oppilaita opettajansa Liisa Jännäri-Juvan kanssa. Kulkuetta johtaa VPK:n paloauto ja kulkueessa mukana on Joulupukin, tonttujen ja Salkkunan kanssa päiväkoti Aurinkoleijonan lapsia, Salon Leiriveikkojen ja Leirisiskojen partiolaisia ja rumpuryhmä, Salon Naisvoimistelijoiden paraatitytöt, Kaveri-Koiria, Freija-poni sekä aasit Ruttu ja Riesa.

Tervetuloa mukaan jouluiseen tunnelmaan!

Festivaalin sivuille