11.07.2016

Sabaton Suomeen helmikuussa osana TuskaLive-konserttisarjaa

Jalometallissa viime viikonloppuna pankin räjäyttänyt ruotsalainen panssaripataljoona Sabaton palaa Suomeen alkuvuodesta. Sabaton esiintyy Helsingin jäähallissa 24. helmikuuta.

Sabaton on juuri saanut valmiiksi uuden, ”The Last Stand”-nimisen albumin nauhoitukset ja yhtye on levystä enemmän kuin innoissaan. Bändin basisti Pär Sundstöm kommentoi: ”Tiedämme saaneemme aikaiseksi loistavan levyn, jota Sabaton-fanit tulevat arvostamaan. Onko se paras Sabaton-albumi – aika näyttää. Mutta se on varmaa, että levyn tiimoilta käynnistyvä ”The Last Tour”-kiertue on isoin ja paras mitä Sabaton on ikinä tehnyt. Tämä on se kiertue minkä olemme aina halunneet tehdä!”

Ruotslaisrykmentin tukena jäähallissa nähdään saksalainen heavy metal -legenda Accept. Yhtyeen kitaristi Wolf Hoffman kommentoi kiertuetta: ”Rundasimme Sabatonin kanssa Jenkeissä ja se oli mahtavaa. Olemme seuranneet toistemme uraa vuosikausia ja Sabatonin visio ja motivaatio ovat täysin vailla vertaa. He jaksavat painaa duunia ja ovat mitä parhain esikuva nuorille muusikoille ja bändeille. Tämä rundi tulee olemaan järjettömän kova!”

Konsertti on osa TuskaLive-konserttisarjaa.

SABATON “THE LAST TOUR” 2017
Very Special Guest: ACCEPT

Pe 24.02.2017 Helsinki, Jäähalli
Ovet: 18:00
Liput alkaen: 55,00 €
Ennakot: Ticketmaster, Tiketti, Sabaton.net
Liput ovelta (mikäli jäljellä): 59,00 €
Ei ikärajaa

Sabaton.net myy eksklusiivisesti rajoitetun erän kenttälippuja ennakkoon 72:n tunnin ajan alkaen ti 12.7. klo 10.00.
Muu lipunmyynti alkaa pe 15.7. 2016 klo 11.00.