20.10.2014

Ruisrock voitokkaana Industry Awards Gaalassa

Ruisrockille ojennettiin Vuoden festivaali -palkinto ja festivaalin promoottorille Mikko Niemelälle Vuoden promoottori -palkinto Industry Awards Gaalassa Tampereella viime lauantaina. Tampere-talolla palkittiin vuoden aikana ansioituneimmat musiikki- ja media-alan tekijät 22 kategoriassa. Palkinnon saajista päättivät äänestyksellä viikonlopun Musiikki & Media -tapahtumaan osallistuneet yli 700 alan ammattilaista.

Ruisrock voitti festivaalien kategoriassa ylivoimaisesti. Palkintoperusteluiden mukaan: ”Vuoden festivaali -sarjassa voittajasta ei tänä vuonna ollut epäselvyyttä. Tapahtuma päivittää profiiliaan ja palveluitaan jatkuvasti tuoreemmiksi ja paremmiksi. Voittaja kerää yleisöä eri ikäryhmistä ympäri maata ja kasvattaa siten meille myös uusia tapahtuma- ja keikkakävijöitä. Perinteinen mutta uudistuva”. Mikko Niemelän valintaperusteluissa puolestaan todettiin, että ”Vuoden promoottori haistaa esimerkillisesti uudet tuulet. Hän hallitsee sekä massojen viihdyttämisen että kiinnostavien uusien tulokkaiden löytämisen. Hän osoittaa, että vanhakin voi uudistua.”

”Olen todella kiitollinen, että musiikkiala on noteerannut Ruisrockin onnistumisen näiden palkintojen muodossa. Kiitos kuuluu koko sille valtavalle joukolle, jotka ovat osallistuneet festivaalin tekemiseen ja mahdollistaneen sen, että Ruisrock oli kesän ykkösfestivaali. Työt ensi kesän festivaalin suhteen ovat jo täysillä käynnissä ja nämä palkintokivet kannustavat mahtavalla tavalla tekemään Ruisrockista entistäkin parempaa festaria. Onnittelut myös kaikille muille palkinnonsaajille, joiden joukossa on lukuisia läheisiä kumppaneitamme”, toteaa Mikko Niemelä.

Vuoden festivaali- ja Vuoden promoottori -palkintojen lisäksi Ruisrockin väki juhli myös kolmatta palkintoa, kun Ruisrockin toimitusjohtaja Juhani Merimaalle ojennettiin arvostettu elämäntyöpalkinto.

Ensi vuonna Ruisrock juhlitaan 46. kerran Turun Ruissalossa 3.-5. heinäkuuta. Festivaalin kolmen päivän liput ovat jo Tiketissä myynnissä vuoden 2014 hinnalla 125 euroa.

www.ruisrock.fi
www.facebook.com/ruisrock
www.twitter.com/Ruisrock2014
instagram.com/ruisrock
www.youtube.com/user/RuisrockOfficial