24.04.2014

Robinin ja Isac Elliotin yhteiskonsertti Seinäjoen Törnävänsaarella päivää ennen Provinssirockia

Päivää ennen Provinssirockia torstaina 26.6. festivaalialueen korkkaavat nuoret kotimaiset supertähdet, juuri menestysalbuminsa ”Boom Kah” julkaissut Robin ja maailmaa hurjalla vauhdilla valloittava Isac Elliot.

Vuonna 2012 nuori 14-vuotias Robin Packalen julkaisi ”Frontside Ollie” -debyyttisinglen ja räjäytti potin YouTube-katsojamäärillään. Muutamassa vuodessa Robinista on tullut Suomen suosituin teiniartisti, joka rikkoo yhä ennätyksiä. Robinin kolmea albumia ”Koodi”, ”Chillaa”, ”Boom Kah”, erikoispainosta ”Boombox” ja kahta DVD:tä on myyty yhteensä yli 370 000 kappaletta.

Robinin musiikkiura alkoi vuonna 2008 voitolla Staraskaba-laulukilpailusta ja jatkui esiintymisellä Itä-Euroopan suurimmassa New Wave-laulukilpailussa, jota seurasi noin 100 miljoonaa televisiokatsojaa. Levytyssopimuksen myötä Robinin keikoilla on koettu 80-luvun Dingo-hysteriaa, fanit pyörtyilevät ja heidän suosionosoituksensa peittävät alleen itse artistin esiintymisen. Vuoden 2012 hurjimpiin saavutuksiin voi listata Emma-gaalassa napatut pystit Vuoden tulokas, Vuoden pop-albumi (Koodi) ja Vuoden biisi (Frontside Ollie) -kategorioissa. Lisäksi hänet palkittiin Spotify Innovation -pystillä ja MTV Awardseissa Best Finnish Act 2012 -palkinnolla. Unohtaa ei sovi myös ”Robinin huikea tarina” -kirjaa sekä joulukuussa ensi-iltansa saanutta ”Robin The Movie” -elokuvaa. Vuoden 2013 suurimpia hetkiä ovat olleet Justin Bieberin kolmen Norjan ja niitä seuranneen Suomen keikan lämmittelypestit. Sosiaalisen median supertähti Robinin virallisia videoita on katseltu YouTubessa reilusti yli 40 miljoonaa kertaa ja Spotify’ssa Robinia on kuunneltu yli 15 miljoonaa kertaa.

Reilu vuosi sitten Isac oli vielä tavallinen 11-vuotias koulupoika, nyt hän on kansainvälisiä areenoita kiertävä poptähti. Isacin musiikillinen ura alkoi Cantores Minores -poikakuorosta ja jatkui Svenska Teaternin musikaaleissa sekä Ella ja Kaverit -elokuvassa kunnes hän sai levytyssopimuksen, mikä oli käänteen tekevä kohta hänen urallaan. Isac Elliot pääsi nopeasti äänittämään ”Wake Up World” -debyyttialbumiaan ja avaussinkku ”New Way Home” nosti nuoren Isacin koko Suomen tietoisuuteen ja pian hän nousi jo kansainvälisille areenoille.

Tämän vuoden Emma-gaalassa popsensaatio pokkasi Vuoden tulokas- ja Spotifyn Vuoden Innovaattori -pystit. Isac Elliot’n seuraava julkaisu, ”Dream Big-The Movie” -elokuva ilmestyy DVD:nä 7. toukokuuta.

Sosiaalisessa mediassa huippusuosittu Isac on Suomen seuratuin artisti Instagramissa ja hänellä on Facebookissa yli 900 000 tykkääjää sekä lähes 40 000 seuraajaa Twitterissä.

Isacin ensimmäinen keikka oli Ruotsissa huhtikuussa. Hysteria on kasvanut sielläkin jo isoksi, kuten oheisesta linkistä voi todeta: http://ylex.yle.fi/uutiset/popuutiset/isac-elliot-hysteria-leviaa-ruotsiin-fanimaara-yllatti

Nyt nämä popsensaatiot Robin & Isac Elliot nähdään samalla lavalla Seinäjoen Törnävänsaarella päivää ennen Provinssirockin starttia, torstaina 26.6. klo 17.30. Ovet avautuvat klo 16.00. Provinssirockin festivaalialueesta Saarilavan alue tulee olemaan valmiina torstain huippukonserttia varten.

”Törnävänsaari tarjoaa uskomattoman hienot puitteet konsertin järjestämiseen. Aluetta on kunnostettu ja nyt on ainutlaatuinen tilaisuus nähdä kaksi Suomen valovoimaisinta nuorta artistia festivaalitason teknisellä toteutuksella”, sanoo promoottori Juha Koivisto.

Konsertin lipunmyynti alkaa torstaina 24.4. Provinssirockin lippukaupassa, Lippupisteessä ja Tiketissä.

Törnävänsaarella: Robin & Isac Elliot

AIKATAULU:
Torstai 26.6.
Ovet 16.00
Showtime 17.30

LIPUT:
Konserttilippu alkaen 35 euroa
Fanilippu alkaen 55 euroa (erillinen katsomoalue, konserttipassi, fanilahja, artistitapaaminen)
Perhelippu alkaen 95 euroa (4 henkeä)
Alle 2-vuotiaat vanhemman seurassa maksutta.

ENNAKKOLIPUNMYYNTI:
www.provinssirock.fi/nettikauppa
www.lippu.fi
www.tiketti.fi

Provinssirock järjestetään 27.-28.6.2014.