16.02.2012

Rise Against (US), Example (UK) ja Snow Patrol (UK) Provinssirockiin

Lipunmyynti alkaa maanantaina

Ensi kesän Provinssirockiin on tulossa lisää kirsikoita kakun päälle, kun Rise Against (US), Example (UK) ja Snow Patrol (UK) ovat vahvistaneet keikkansa.

Provinssilauantaina nähdään yhdysvaltalainen punk-rockyhtye Rise Against (US). Rise Against on ollut Provinssirockin keskustelufoorumin tämän vuoden yksi ehdottomasti toivotuimmista nimistä. Rise Againstin kuudes albumi “End Game” julkaistiin noin vuosi sitten ja se nousi suoraan Yhdysvaltain albumilistan kakkoseksi. Alun perin Transistor Revolt –nimisenä perustettu yhtye on tunnettu kappaleidensa vahvoista sosiaalisista ja poliittisista kannanotoistaan.

Perjantaina nähdään lavalla brittiläinen elektronisen musiikin yksi kärkinimi, Example. Vuonna 2011 laulaja-räppäri Elliot John Gleave aka Example, julkaisi kolmannen albuminsa ”Change The Way You Kissed Me” ja siitä lohkaistu samanniminen single nousivat molemmat suoraan brittilistan kärkeen.

Perjantaina esiintymisvuoron saa myös toinen brittiläinen bändi, ensimmäistä kertaa Suomessa nähtävä, Snow Patrol. Yli 11 miljoonaa albumia myynyt kokoonpano julkaisi viime vuoden lopulla kuudennen albuminsa ”Fallen Empire”. Kauniista melodisista balladeistaan tunnetun rockbändin biisejä on esiintynyt mm. Spiderman 3 –elokuvassa, Teho-osastossa ja Greyn anatomiassa.

Provinssirockin lipunmyynti alkaa ensi maanantaina 20.2. klo 9. Myyntiin tulevat kerralla kaikki lippuformaatit: kolme päivää, kaksi päivää (pe-la tai la-su) ja päiväliput. Provinssilippuja voi ostaa osoitteesta www.provinssirock.fi, Tiketistä, Lippupalvelusta, NetAnttilasta sekä uutena myös Lippupisteen verkkokaupoista ja myyntipisteistä. Provinssirockin omassa verkkokaupassa uutena maksuvaihtoehtona Joustoraha, jossa maksu onnistuu nyt myös osamaksulla tai laskulla.

Lipunmyynnin lisäksi maanantaina myyntiin tulevat myös Provinssirockin ylläpitämät leirintäalueet, Camp Provinssi sekä Camp Kyrkösjärvi.

Etelä-Pohjanmaan Matkailun Marjo-Riitta Kaakinen kertoo kaupungin tämän hetkisestä majoitustarjonnasta: ”Majoitustilanne on tällä hetkellä poikkeuksellisen hyvä. Yksityismajoitusasuntoja on jo ennätyksellisen paljon vuodenaikaan nähden tarjolla. Linja-autokuljetuksia maakunnasta tullaan myös lisäämään, mikä mahdollistaa taas paremmin myös maakunnan väen liikkumisen ja muuallekin maakuntaan majoittumisen. Hotellitasoista majoitusta löytyy vielä mm. Omenahotellista sekä Etelä-Pohjanmaan Matkailun omasta kesähotellista, joka tekee paluun muutaman vuoden tauon jälkeen. Koulumajoitusvaraukset alkavat maaliskuun alussa.”

Vahvistuneet artistit:

Pe 15.6. Nightwish, Snow Patrol (UK), M83 (FR), Example (UK), Amorphis, Eläkeläiset

La 16.6. Kyuss Lives! (US), Rise Against (US), Stam1na, Chisu

Su 17.6. Mastodon (US), Slayer (US), Justice (FR), Jukka Poika & Sound Explosion Band

Ei vielä vahvistettua esiintymispäivää: Freeman

Majoitustiedustelut: Etelä-Pohjanmaan Matkailu www.epmatkailu.fi, p. 06-420 9090. Toimisto on avoinna arkisin klo 9-16.

Provinssirock 15.-17.6.2012 – Ihmisten Juhlaa jo vuodesta 1979

http://www.provinssirock.fi