14.06.2012

RinneRadion levynjulkaisukeikka sekä Tapani Rinteen suunnittelemia yllätyksiä Wunderkammer-klubilla

Viime vuonna suuren suosion saavuttanut Helsingin juhlaviikkojen Wunderkammer-klubi Musiikkitalon pienissä saleissa saa jatkoa perjantaina 31.8. Tämän vuoden ohjelman on koonnut ja kuratoinut elektronisen jazzin visionääri Tapani Rinne.

Klubilla luvassa on uuden levynsä samana iltana julkaisevan RinneRadion ainutlaatuinen keikka, mukana levyn tuottaja DJ Muffler sekä taiteilija Merja Niemisen live-3D-animaatioita. Lisäksi ohjelmassa on kulttibändi Pan Sonicin Ilpo Väisäsen live-elektroniikkaa hyödyntävä ääniteos sekä Jimi Tenorin ja Abdissa Assefan itse tehdyistä soittimista koostettu Itetunes-projekti. Myös muusikot kuten Antti Paalanen ja sirkustaiteilijat kuten Sanna Silvennoinen ja Thom Monckton esittävät uniikkeja duoesityksiä. Loppuillan bileet huipentaa Balkan Fever DJ’s eli Borzin feat. Vladimir Kekez Serbiasta. Kaikkia klubin esiintyjiä ei paljasteta etukäteen.

”Mihinkään yksittäiseen musiikkigenreen keskittymättä Wunderkammerin ohjelmassa painottuu yllätyksellisyys. Esiintyjät saattavat olla uusia lupauksia tai vanhoja konkareita, mutta jotain erityislaatuista ja normaalista poikkeavaa heidän seteistään löytyy. Artistit edustavat jazzia, klubi-, kansan-, elektronista ja klassista musiikkia. Visuaalisuus ja liike ovat myös vahvasti mukana”, Tapani Rinne sanoo.

Wunderkammer pe 31.8. klo 20
Musiikkitalo, pienet salit
Liput 25 € + Lippupalvelun palvelupalkkio alk. 2,50 € / lippu.

Helsingin juhlaviikot järjestetään 17.8.-2.9.2012

http://www.helsinginjuhlaviikot.fi