11.11.2013

Riihimäen Kesäkonserttien joulu

Kesäkonserttien joulu: Mia Huhta joulutunnelmissa

Sopraano Mia Huhta ja jousikvartetti Compagnia d´archi johdattavat kuulijat tuttujen ja tunnelmallisten joululaulujen myötä joulunodotukseen Riihimäen Kappelikirkossa sunnuntaina 1.12.2013 klo 18.00.

– Kun meille tarjoutui mahdollisuus saada näin hieno konsertti Riihimäelle, päätimme tarttua tilaisuuteen ja laajentaa musiikkitarjontaamme myös kesäkauden ulkopuolelle, toteaa Riihimäen Kesäkonserttien toiminnanjohtaja Timo Kotilainen.

Sopraano Mia Huhdalla on laaja-alainen ohjelmisto, joka kattaa vokaalimusiikin eri lajit barokkimusiikista uusimpiin kantaesityksiin. Hän on tehnyt monipuolisia konsertteja ja oopperarooleja Suomessa ja ulkomailla sekä osallistunut menestyksellisesti lukuisiin laulukilpailuihin.

Konsertin musiikin on sovittanut Mia Huhdan puoliso, viulisti Teppo Ali-Mattila, joka on tehnyt kaikkiaan lähes 300 sovitusta eri kokoonpanoille. Ali-Mattila perusti vuonna 2012 jousikvartetti Compagnia d´archin. Se on uudenlainen jousisoittajakollektiivi, jonka kokoonpano elää esitettävien teosten mukaan muodostuen pääkaupunkiseudun orkesteriammattilaisten parhaimmistosta. Konsertissa soittavat Teppo Ali-Mattila (viulu ja sovitukset), Silja Fontana (viulu), Petteri Poijärvi (alttoviulu) ja Markus Hohti (sello).

Riihimäen Kesäkonserttien vuoden 2014 teemana on perhe. Joulukonsertti on ensimmäinen askel teemaan tuoden esille musiikista ja musiikille elävän pariskunnan.

Mia Huhta joulutunnelmissa

Riihimäen Kappelikirkko

1.12.2013 klo 18

Liput: 15 e

Lippuvaraukset: 050 3585 200

Lippujen lunastukset ja myynti: konsertin ovelta tuntia ennen

www.riihimaenkesakonsertit.fi

Riihimäen kesäkonsertit järjestetään 3.-8.6.2014.