03.06.2019

Riihimäen Kesäkonsertit: Lauantaimaisemia

Kesäkonserttien tämän kesän festivaali lähestyy loppuaan ja huomenna matkataan jo kotiin! Toiseksi viimeinen ilta päättyy Kesäkonserttien jameihin viehättävän nostalgisessa Punaisessa talossa, jossa estradille nousevat mm. Lapin kamariorkesterin puhaltajat sekä viulisti John Storgårds. Iloista iltaa siivittävät Pompotin loihtimat matkailuteemaiset iltapalaherkut, ja mukana menossa nähdään myös muita Kesäkonserttien taiteilijoita.

Iltajameihin voi jatkaa iltaa sopivasti suoraan Kino Sammon konsertista. Vanhassa, yli satavuotiaassa elokuvateatterissa mainio parivaljakko – saksofonisti Jukka Perko ja kitaristi Teemu Viinikainen – johdattelee kauneimpien musiikillisten maisemien äärelle; maisemiin, joihin monesti löytää vain eksymällä ja joiden äärelle on mahdotonta enää uudelleen löytää. Punaisten plyysituolien syleilyssä sopii nautiskella, kun maamme ykkösjazzarit opastavat kuulijan ihanasti eksyksiin.

Kino Sammon konsertista tarjoillaan makupaloja Suomen lasimuseossa iltapäivällä. Perkon ja Viinikaisen musiikki on totta tässä ja nyt – jazz noiriin sekoittuvat klassiset kauneusihanteet heijastuvat Oiva Toikan lintuhahmoista keskellä valtakunnallisen lasipäivän tapahtumia.

 

 

MAISTIAISIA KINO SAMMON KONSERTISTA

klo 14.00 Suomen lasimuseo

Jukka Perko, saksofoni

Teemu Viinikainen, kitara

 

MAISEMAMAALAILUA

klo 19.00 Kino Sampo

Jukka Perko, saksofoni

Teemu Viinikainen, kitara

 

HUOMENNA KOTIIN!

alk. klo 20.30 Punainen talo

Kesäkonserttien taiteilijoita ja Pompotin loihtimaa iltapalaa

 

Riihimäen Kesäkonsertit 4.–9.6.2019

www.riihimaenkesakonsertit.fi

 

Ohjelma: http://www.riihimaenkesakonsertit.fi/ohjelma/

Konserttiopas selattavissa täällä: https://bit.ly/313Sxoa