30.01.2020

Reino Bragge jatkaa Teatterikesän hallituksen puheenjohtajana vuoden loppuun

Tampereen Teatterikesän hallitus on valinnut järjestäytymiskokouksessaan 29.1.2020 puheenjohtajakseen Tampereen Teatterin johtajan Reino Braggen ja varapuheenjohtajakseen Tampereen Työväen Teatterin johtajan Otso Kauton. Tampereen Teatterin johtajana 31.7. saakka toimiva Bragge jatkaa festivaalin hallituksen puheenjohtajana vuoden 2020 loppuun.

Festivaalin hallitus on 11-jäseninen, joista kuusi edustaa Tampereen kaupunkia ja viisi jäsenyhteisöjä. Vuosikokouksessa joulukuussa 2019 hallitukseen valittiin uudelleen kaupungin edustajina kulttuurituotannon lehtori Jussi Kareinen ja tuotespesialisti Joni Lehtimäki. Muut kaupungin edustajat hallituksessa ovat toimittaja Mikko Närhi, yhteisöpäällikkö Jarmo Puskala, näyttelijä-laulaja Aku-Paulus Sajakorpi ja erityisopettaja Riitta Ollila. Jäsenyhteisöjen edustajiksi kokoonpanoon valittiin uudelleen Braggen ja Kauton lisäksi teatterityön professori Pauliina Hulkko ja teatterinjohtaja Panu Raipia. Edellisestä hallituksesta jäsenyhteisöjen edustajana jatkaa näyttelijä Elisa Piispanen.

Teatterikesän Pääohjelmisto julkistetaan kokonaisuudessaan toukokuun alussa. Ohjelmiston suunnittelusta vastaa taiteellinen johtoryhmä, johon kuuluvat Hilkka-Liisa Iivanainen, Aleksis Meaney ja Tanjalotta Räikkä.

Tampereen Teatterikesä järjestetään tänä vuonna 3.–9.8.

Tampereen Teatterikesä on Pohjoismaiden suurin teatterifestivaali, joka esittelee kotimaisen teatterin kiinnostavimmat ja ajankohtaisimmat esitykset ja tarjoaa kansainvälisiä huippuvierailuja ympäri maailman. Festivaali järjestetään seuraavan kerran 3.–9.8.2020.

www.teatterikesa.fi