03.03.2011

Rauman Festivon musiikkileirille ilmoittautuminen alkoi

Yhdessä soittaminen on kivaa

Nuorten jousisoittajien musiikkileiri Rauman Festivon yhteydessä saa jatkoa. Leiri pidetään tänä kesänä Eurajoen kristillisellä opistolla 31.7–6.8.

Viime vuonna ensimmäistä kertaa järjestetty Festivo-jousisoitinleiri sai riemukkaan vastaanoton. Tänä vuonna on tarjolla jälleen jousisoitinten opetusta yksityistuntien ja yhteissoiton muodossa. Opettajina leirillä ovat Satakunnan musiikkioppilaitoksissa toimivat viulisti Minna Koskinen, alttoviulisti Eeva-Maija Talasma, sekä sellisti Vesa Vaahtoranta. Leirivastaavana on viime vuodesta tuttu Iida Hirvola.

Yli 8-vuotiaille suunnatulla leirillä on omaa kesäistä oheistoimintaa. Leiriläiset saavat osallistua myös Festivo-musiikkiviikon konsertteihin. Leirin päätöskonsertti on lauantaina 6.8. klo 14.00 Kulttuuritalo Posellissa osana Rauman Festivon ohjelmaa. Leirin tarkoituksena on kannustaa ja tukea lasten ja nuorten musiikin harrastusta.

Leirille voi ilmoittautua 15.5.2010 mennessä Rauman Festivon verkkosivuilla: www.raumanfestivo.fi Mukaan leirille mahtuu 24 osallistujaa. Leirin järjestää Rauman Konserttiyhdistys.

Rauman Festivo järjestetään 4.-10.8.2011.

http://www.raumanfestivo.fi