26.02.2018

Rauma Festivo: raumalaisten Steinwayn yksivuotisjuhlat Brahmsin matkassa

Rauma Festivo järjestää ohjelmanjulkaisunsa kunniaksi konsertin Rauma-salissa perjantaina 2.3.2018 klo 19. Festivon taiteellisen johtajan, viulisti Jan Söderblomin lisäksi lavalle nousevat sellisti Markus Hohti ja pianisti Emil Holmström. Ohjelmassa on Brahmsin kaksi sonaattia pianolle ja sellolle sekä c-mollipianotrio.

Helmikuussa 2017 käyttöön otettu Rauma-salin Steinway-flyygeli näyttää konsertissa niin laulavan ja herkän kuin rouhean ja tulisen ulottuvuutensa ohjelman koostuessa kamarimusiikin jättiläiseksi nimetyn romantikon rakastetuista teoksista. Huippumuusikoiden konsertissa on kyse myös ystävien kohtaamisesta: kolmikolla on monia yhteisiä projekteja takanaan. Brahms-konserttien sarjassa heillä kiinnostuksen kohteena on päästä käsiksi teosten alkuperäiseen sisältöön kuorimalla vuosien saatossa kertyneitä esitystraditioita pois.

Osa konsertin ohjelmasta kuullaan perjantaiaamuna Rauma Festivon järjestämässä konsertissa raumalaisille seitsemäsluokkalaisille. Konsertti ja siihen liittyvät ennakko- ja jälkipohdintatehtävät ovat osa vuodenvaihteessa voimaan tullutta kulttuuriopetussuunnitelmaa.

Brahmsin matkassa – Rauma Festivon ohjelmanjulkaisukonsertti

2.3.2018 klo 19 Rauma-sali

Liput 25 € / 10 € Rauman kaupungin palvelupiste Pyyrmannista ja tuntia ennen ovelta

 

Rauma Festivo 7. –11.8.2018

www.raumafestivo.fi
www.facebook.com/raumafestivo
Twitter: @RaumaFestivo
Instagram: raumafestivo, #raumafestivo