04.07.2016

Puistoblues voitolliseen tulokseen

Bluesjuhla oli menestys

Puistobluesin pääkonserttia juhlittiin hienossa kesähelteessä. Myydyissä lipuissa päästiin yleisötavoitteeseen. Kävijämäärän kasvun myötä parantunut oheistuote- ja juomamyynti parantavat positiivista tulosta. Pääkonsertissa oli noin 5 500 kävijää, joka tarkoittaa noin kolmanneksen kasvua edelliseen kahteen vuoteen verrattuna.

Yksi tärkeä syy kasvaneeseen kävijämäärään on luonnollisesti sää, mutta ennakkomyynti oli aiempia vuosia vilkkaampaa jo ennen suotuisia sääennustuksia. ”Olemme tehneet rajusti töitä esimerkiksi festivaalikävijöiden viihtyvyyden parantamiseksi ja sana hyvin hoidetuista järjestelyistä näkyy nyt ostetuissa lipuissa” arvioi festivaalijohtaja Miikka Porkka. ”Pääkonsertin esiintyjävalinnoissa olemme pyrkineet kuuntelemaan edellisvuosista saatua palautetta ja esiintyjäkaarti on nyt mielenkiintoinen sekoitus kokemusta ja nuoruutta.”

Bluesviikko on sujunut organisaation kannalta erinomaisesti. Kokonaiskävijämääräarvio on tällä hetkellä hieman yli satatuhatta kävijää. ”Blueskatu on ollut täynnä ihmisiä kolmen päivän ajan ja klubit ovat vetäneet erinomaisesti ihmisiä. Vapaaehtoiset ovat tehneet huikean työn festarin rakentamisessa. Järjestelyt kadulla ja niemessä ovat toimineet koko viikon erinomaisesti” Porkka kiittää.

www.puistoblues.fi