11.03.2011

Provinssirockin tähtitaivasta täydentää Katri Helena

Iskelmätaivaan kirkkain tähti ja kuningatar Katri Helena saapuu ihastuttamaan Provinssiyleisöä. Eilen illalla ”Hjalliksen kanssa” ohjelmassa haastateltu Katri Helena tuumasi kesän erikoiskeikastaan seuraavaa: ”Varmaan me tehdään sinne hittiputki ja tunti vedetään varmasti täysillä. Mä ajattelin, että historia havisee, kun mä käyn siellä. Tää tulee olemaan varmasti elämys, ja kyllä mua vähän jännittää.”

Sunnuntaina teltan täyttää käsinkosketeltava tunnelma, kun Katri Helena hurmaa yleisönsä ja saa varmasti aikaan huikean yhteislauluhetken. Keikan tullessa olemaan elämys itse artistille, uskomme vakaasti, että sitä se tulee olemaan myös yleisölle. Katri Helena jatkaa aikaisempien vuosien legendojen, Paula Koivuniemen, Vesa-Matti Loirin ja Kari Tapion, jalanjäljissä sunnuntai-iltapäivän ohjelmapaikalla.

47 vuotta suomalaisia viihdyttänyt, Katri Helena, on levyttänyt 440 kappaletta, julkaissut 45 levyä ja kokoelmaa, joita on myyty yli 1,5 miljoonaa kappaletta. Hän on vastaanottanut 17 kultalevyä, neljä platinalevyä ja yhden tuplaplatinan. Hänen suurimpia hittejään ovat mm. ”Puhelinlangat laulaa”, ”Syysunelma”, ”Vasten auringon siltaa”, ”Katson autiota hiekkarantaa”, ”Katson sineen taivaan” ja ”Anna mulle tähtitaivas”.

Vahvistuneet artistit:

System of a Down (Us), Volbeat (DEN), Pendulum (AUS), The Sounds (SWE), Avenged Sevenfold (US), Wolfmother (AUS), DJ Shadow (US), Social Distortion (US), The Qemists (UK), Jenni Vartiainen, Apulanta, Katri Helena, Viikate, Samuli Putro, Uusi Fantasia, Anal Thunder, Terveet Kädet, Koljosen Tiekiista

Lipunmyynti

Provinssirockin lipunmyynti käy kovana: 3pvä/112€, 2pv (pe-la)/85€, 2pv (la-su)/90€, 1pv (pe tai la)/65€, 1pv (su) 70€. Lippuja myyvät mm. Provinssin verkkokauppa (www.provinssirock.fi/nettikauppa), Lippupalvelu ja Tiketti.

Majoitustiedustelut

Majoitustiedustelut: Etelä-Pohjanmaan Matkailu www.epmatkailu.fi, p. 06-420 9090. Toimisto on avoinna arkisin klo 9-16.

Provinssirock 17.-19.6.2011 – Ihmisten Juhlaa jo vuodesta 1979

http://www.provinssirock.fi