07.06.2011

Provinssirockin sunnuntain päiväliput loppuunmyyty

Muut lippuformaatit vielä myynnissä

Provinssirockin sunnuntain päiväliput on myyty loppuun. Myynnissä on edelleen päivälippuja perjantaille ja lauantaille, 2pv:n lippuja (pe-la, la-su) sekä kolmen päivän lipppuja. Lippuja on myynnissä Provinssirockin verkkokaupassa, Tiketissä ja Lippupalvelussa.

Sunnuntain suureen kysyntään on vaikuttanut pääesiintyjä System of a Downin (US) esiintyminen. Bändi palasi keikkalavoille kuuden vuoden tauon jälkeen ja esiintyy nyt Suomessa ensimmäistä kertaa. Muita sunnuntaina esiintyviä artisteja ovat Volbeat (DEN), Hadouken! (UK), Graveyard (SWE), The Joy Formidable (UK), Katri Helena, Stella, Scandinavian Music Group, Jukka Poika ja Raappana & Sound Explosion Band, Jare & VilleGalle, Anna Puu, Uusi Fantasia, The Wrecking Queens, Circle ja Satellite Stories.

Lauantain ohjelmaan on tullut yksi aikataulumuutos. Wolfmother (AUS) ja DJ Shadow (US) vaihtavat esiintymispaikkoja keskenään matka-aikataulujen takia. Näin ollen DJ Shadow:n uusi soittoaika on klo 22.15 ja Wolfmother heittää keikkansa klo 00.45 lauantai-iltana.

Majoitusta on tarjolla vielä muutamalla leirintäalueella, koulumajoituksessa ja yksityismajoituksessa. Kaksi leirintäaluetta, Camp Provinssi ja Kyrkösjärven leirintä, on jo myyty ennakkoon loppuun, mutta kahdella muulla leirintäalueella, Seinäjoen leirintä ja Sahalammen leirintä, myynti aloitetaan vasta keskiviikkona ja torstaina, jolloin leirintäalueet aukeavat.

Seinäjoelle saapumista on helpotettu usean eri liikennöitsijän voimin. VR järjestää ylimääräisen rockjunan perjantaina Helsingistä Seinäjoelle ja sunnuntaina takaisin. Finncommin lennoille Helsinki – Seinäjoki ja takaisin on vielä jonkin verran paikkoja jäljellä. Uutuutena aikaisempiin vuosiin ovat bussikyydit Alahärmä – Ylihärmä – Kauhava – Lapua suunnasta, jotka palvelevat kauempaa maakunnasta saapuvia tai Härmän suunnalla yöpyviä asiakkaitamme.

Lipunmyynti
Provinssirockin lipunmyynti käy todella kovana: 3pvä/112€, 2pv (pe-la)/85€, 2pv (la-su)/90€, 1pv (pe tai la)/65€. Sunnuntain päiväliput loppuunmyyty!

Lippuja myyvät mm. Provinssin verkkokauppa
(www.provinssirock.fi/nettikauppa), Lippupalvelu ja Tiketti.

Majoitustiedustelut
Majoitustiedustelut: Etelä-Pohjanmaan Matkailu www.epmatkailu.fi, p. 06-420 9090. Toimisto on avoinna arkisin klo 9-17.

Festarijunatiedustelut:
VR, www.vr.fi

Festarilentotiedustelut:
Finncomm, www.fc.fi

Bussikyytitiedustelut:
Härmän Liikenne, www.harmanliikenne.fi; harmanliikenne@harmanliikenne.fi

PROVINSSIROCK – IHMISTEN JUHLAA JO VUODESTA 1979 17.-19.6.2011

http://www.provinssirock.fi