11.06.2014

Provinssirockin Saarilavalla ennätysnimekäs ohjelmisto

* Mobiiliopas julkaistu
* Festivaaleille ilmoittautunut ennätysmäärä talkoolaisia
* Median akkreditoituminen ke 18.6. mennessä Törnävänsaarella: Robin & Isac Elliot -konserttiin to 26.6.

Samuli Putron ainutlaatuinen erikoisproduktio yhdessä Jussi-kuoron ja Laitakaupungin orkesterin kanssa on kasvanut kevään aikana sellaisiin mittasuhteisiin, että kokonaisuus siirretään Päälavalle.

Niin ikään Kolmas Nainen siirtyy Saarilavalle, jossa on odotettavissa erityisen tiivistä tunnelmaa, kun lavalla nähdään Kolmannen Naisen lisäksi muita kovia kotimaisia Haloo Helsinki!, Pariisin Kevät, Stam1na ja Viikate sekä vauhdikkaina livebändeinä tunnetut ulkomaiset vieraat Dropkick Murphys, Karnivool ja North Mississippi Allstars.

”Tuotannollisena haasteena Saarilavalla säilyy Dropkick Murphys -yhtyeen esiintyminen. Saarella lauantaina tunnelma tulee olemaan lavalla ja yleisössä hyvin intiimi”, kuvailee odottavin tunnelmin promoottori Juha Koivisto.

The Blanko ja Hopeajärvi ovat vaihtaneet esiintymisaikoja ja -päiviä. Katso päivitetty ohjelma-aikataulu tästä.

Mobiiliopas
Provinssirockiin on enää hieman yli pari viikkoa aikaa, joten on hyvä päivittää puhelimeen kaiken kattava festivaalin tietopaketti. Kyseessä on älypuhelimeen ladattava sovellus, jonka tärkeimmät ominaisuudet toimivat vaikka puhelinyhteydet saattaisivatkin tapahtuman aikana ruuhkautua. Mobiilioppaasta löytyvät aina ajantasalla oleva aikataulu, artistiesittelyt, kartat, Twitter-syöte ja hyödyllistä festivaali-infoa. Sovelluksen avulla on mahdollista luoda myös oma aikataulu. Mobiilisovelluksen voi ladata iPhone- ja Android-puhelimille ja muilla älypuhelimilla se toimii puhelimen selaimen kautta web-pohjaisena sovelluksena.
Lue lisää mobiilioppaasta.

Ennätysmäärä talkoolaisia
Festivaaleille on tänä kesänä ilmoittautunut töihin ennätysmäärä talkoolaisia eli yhteensä yli 1000 ahkeraa festivaalityöntekijää, jotka nähdään paitsi järjestyksenvalvojina myös siivous- ja ravintolatöissä. Osa heistä on monivuotisia talkookonkareita, mutta mukaan mahtuu myös uusia kasvoja. Ihmisten Juhlaa ei rakennettaisi ilman talkoolaisten suurta panosta. ”Talkoohakemusten määrä on yllättänyt meidät järjestäjät positiivisesti – on hienoa tehdä tätä tapahtumaa isolla joukolla yhdessä”, kommentoi talkoovastaava Maiju Parviainen.

Provinssirock, Seinäjoen Törnävänsaari, 27.-28.6.2014.

Liput:
2 päivää alkaen 98 euroa
1 päivän liput alkaen 69 euroa
24H liput (sis. 2 päivän festivaalilipun ja leirinnän Camp Provinssissa to-su) alkaen 123 euroa. Tämä paketti myynnissä vain www.provinssirock.fi/liput

Pysäköinti:
Auto- ja moottoripyöräpaikat myynnissä Provinssin nettikaupassa.

Majoitus:
www.provinssirock.fi/majoitus_ja_leirinta
www.epmatkailu.fi

Lipunmyynti:
www.provinssirock.fi/liput
www.lippu.fi
www.tiketti.fi

Lisätiedot:
www.provinssirock.fi
www.facebook.com/provinssirock
www.twitter.com/provinssirock
www.instagram.com/provinssirock

Provinssirockia järjestää Seinäjoen elävän musiikin yhdistys Selmu ry, joka järjestää myös Rytmikorjaamon klubi-iltoja ja konsertteja sekä vastaa Bar 15:n ohjelmistosta. Ensimmäinen Provinssirock juhlittiin vuonna 1979.